Wat je kan verwachten

Of het je zwangerschapsshoot, je (newborn)babyshoot of gezinsshoot is, ik wil je helpen herinneren. Niet alleen hoe het eruit zag, maar ook hoe het voelde.
Het kleine warme lijfje tegen de jouwe. De plakkerige handjes om je nek.


Foto’s die jullie verhaal vertellen. Hoe klein of groot. Ongedwongen foto’s waarin jij jij bent. Jullie jezelf zijn. Dat wanneer je naar de foto’s kijk, je de liefde ziet, voelt en onthoudt.  


Foto’s die een bijzonder plekje in je hart zullen krijgen, in het hart van je kinderen. Die van hun kinderen. En, die met de jaren steeds dierbaarder worden.

vóór je shoot

Nadat we een datum hebben vastgelegd, mail ik jou een boekingsoverzicht met link, en ontvang je een heel handig e-boekje met (kleding)tips voor je betreffende shoot. Ook kan ik je gratis stylingadvies geven, want net even die extra aandacht aan kleding maalt de foto's nog net even mooier.

je shootdag

Elke shoot is uniek, elk gezin anders. Belangrijk is dat iedereen zichzelf mag zijn. Je krijgt mijn exclusiviteit op je shootdag, omdat ik maar 1 shoot per dag boek. We nemen de tijd. Dus geen stress want een gehaaste shoot hoort niet bij mijn werkwijze. En ik hanteer ook géén eindtijd.

Babyshoots: je baby staat centraal en ik werk zonder ''props'' (geen baby's in een bloempot bijv). Jouw eigen spullen, díe gebruiken we. Want daar heb je later de fijnste herinneringen aan omdat ze echt van jullie zijn (geweest).
Zwangerschapsshoots: ik zorg voor een mooie, stijlvolle serie van jou en je mooie buik. Natuurlijk mag je partner of gezin ook op de foto.
Gezinsshoots: samen ongedwongen op de foto, met plezier en veel liefde! (nb: ik neem een beperkt aantal gezinsshoots per jaar aan).

na je shoot

Zsm en uiterlijk binnen 15 dagen ontvang je via je mailbox de link naar je persoonlijke fotogallery met daarin je mooiste foto's. Via een downloadlink komen ze naar je toe. Bij elke shoot zit een album en ik maak een prachtig ontwerp met oog voor detail en sfeer. Album- en productbestellingen doe ik 1x per maand. Wanneer alles binnen is, gaat je pakket (met een verrassingscadeau) via de post naar jou op reis. En heb je onvergetelijke memories die met de jaren dierbaarder worden - gegarandeerd!

Time flies. Wacht niet tot jullie in een groter huis wonen, de kindjes naar school gaan, of je haar langer is gegroeid.

de echte memories MAAK JE Nu

Nu het nog kan. Nu ze nog klein zijn. Zodat je over één jaar, over 10 jaar, over 30 jaar die liefdevolle momenten voor altijd hebt.

JA!

ik wil mijn shoot BOEKEN

verstuur

Dankjewel voor jouw bericht! Je hoort snel van me. Volg je mij al op Instagram (@nicole_langen)? Leuk om je daar (ook) te zien! Oeps - er ging iets fout! Check de ingevulde velden en probeer het nogmaals!
follow the stories@ insta
LONDON - PARISNICOLE LANGEN
FOTOGRAFIE

Professionele lifestyle fotografie - Laren

error: Content is protected !!