BABYSHOOT | CHARLOTTE

Charlotte werd met 33,5 week geboren in het Meander Medisch Centrum Amersfoort. Ik zou vrij kort na haar geboorte een Earlybirds-reportage van haar maken, maar dankzij haar eigen doorzettingsvermogen hoefde Charlotte helemaal niet zo lang te blijven. Daar waren papa Richard, mama Alejandra en grote broer Gabriël heel blij mee.
Hoewel de Earlybirds reportage dus niet door ging, mocht ik wel binnen een weekje Charlotte alsnog ontmoeten en een portfolioreportage van haar maken.

Bij aankomst trof ik een klein, lief, zacht bundeltje aan, met een prachtige bos donker haar. Ze lag zo lekker te slapen, heel eventjes kreeg ik een heuse begroeting van haar, inclusief een gaapje. En voor de rest vond Charlotte haar slaap veel te fijn en gezellig om aandacht te besteden aan de camera!

Charlotte en ik hebben ook nog iets heel leuks gemeen: we zijn op dezelfde dag jarig – 25 september – een weegschaal. Da’s  een hele mooie dag om jarig te zijn, hoor Charlotte. Want mensen met als horoscoop Weegschaal zouden van nature vriendelijk, zachtaardig zijn en van schoonheid, harmonie (zowel in muziek als sociale omgang) en het genot dat deze dingen brengen, houden. Alvast heel veel mooie verjaardagen toegewenst, en groei lekker door!

X   Nicole

Q74A6494

Q74A6521zwQ74A6457

Q74A6556

Q74A6532zw

Q74A6482zw

Q74A6464

Q74A6679
Logo-fotografenNLGRIJS

 

 

 

andere

blogstories

LEES VERDER

Professionele lifestyle fotografie - Laren

error: Content is protected !!