Fresh 48

Zie jij en je partner het niet zitten om een fotograaf bij je bevalling en de geboorte van jullie kindje te hebben? Maar wil je juist wel die mooie, liefdevolle foto’s van jullie pasgeboren wonder? Dan is een Fresh 48 sessie wat voor jullie!

Fresh 48 is voor prille ouders die niet de behoefte hebben om hun bevalling te laten fotograferen maar het juist wél leuk vinden om de eerste unieke uren van hun baby’s nieuwe leven vast te laten leggen.

De Fresh 48 is een lifestyle sessie die plaatsvindt in het ziekenhuis óf bij je thuis als je thuis bent bevallen.  Binnen 48 uur na de bevalling kom ik naar jou toe en maak ik pure, natuurlijke en liefdevolle foto’s van jullie (met je) baby. Zoals:
– detailfoto’s van je baby’s handjes/voetjes/kruintje
– je baby aan de borst
– samen knuffelen
– badje nemen
– thuiskomen uit het ziekenhuis
– de eerste ontmoeting met Opa en Oma.

Fresh 48 is géén traditionele newborn sessie – ik zal jouw baby niet in geposeerde houdingen fotograferen en neem geen props mee. Alleen jullie met jullie mooie wondertje en gezin, ik én mijn lichtsterke lenzen komen aan te pas.

Waarom een fotosessie binnen 48 uur?
Na de geboorte van je kleintje begint een totaal nieuwe levensfase. De emoties vieren hoogtij dagen. Je bent druk bezig aan een nieuw ritme te wennen.  En die eerste 48 uur waarin jij die liefdevolle band opbouwt met je kleine pasgeboren baby  is zó ontzettend teder om vast te leggen! Fresh 48 is ook een ideale sessie als je een babyfoto voor het geboortekaartje wilt gaan gebruiken.

Q74A8754-fresh48

Hoe werkt het?

De Fresh 48 Sessie vindt overdag plaats, binnen 48 uur na de bevalling. Zodra je baby is geboren bel je me en prikken we een tijdstip voor de sessie. De sessie vindt overdag plaats. Ik maak gebruik van lichtsterke lenzen en zorg voor een lifestyle sessie met als kernwoorden – ongedwongen, puur en liefdevol. Gemiddeld duurt een sessie tussen 1 à 1,5 uur, maar ik let niet op de tijd. Duurt je sessie iets langer, geen probleem.

Hoe snel heb je de foto’s?

Binnen uiterlijk 1 dag na de sessie ontvang je de sneak preview inclusief de factuur. Na betaling van de factuur krijg je vervolgens z.s.m. toegang tot julliee online gallery met gemiddeld 35 foto’s. Je kiest de foto’s horende bij het pakket van je voorkeur en dan zorg ik er vervolgens voor dat jullie z.s.m. alles thuiskrijgen. Als je een foto voor een geboortekaartje wilt, zorg ik dat die via WeTransfer heel snel naar je toekomt.

Wanneer boeken?

Vanwege het oproepbare karakter van deze Fresh 48 Sessies, plan ik slechts een beperkt aantal Fresh 48 Sessies per maand in. Vroeg boeken dus om zeker te zijn van jouw plekje. Wanneer je je sessie bij me boekt, ontvang je ook een handig e-zine met alle details en veel gestelde vragen.

Neem vrijblijvend contact met me op voor meer informatie en/of om te boeken!

Nicole
Q74A8759-fresh