Babyfotografie almere

Baby jongen met een gestreept truitje en blauw broekje ligt in zijn witte babybedje.

Newborn shoot Almere

Professionele lifestyle babyfotografie almere


Voor mooie babyfotografie of je newborn shoot in Almere ben je bij lifestyle fotograaf Nicole Langen aan het goede adres.

Wanneer je op zoek bent naar een fotograaf voor je babyreportage c.q. je newborn shoot, betekent het wellicht dat je net bent bevallen of in verwachting bent. Van harte gefeliciteerd! Wat een bijzondere tijd beleef je nu.

Heel graag leg ik deze nieuwe fase van je gezin voor je vast met een prachtige newborn fotoshoot.

Babyfotografie Almere -werkwijze

De eerste 2-4 weken na de geboorte is een bijzondere periode om je baby te fotograferen. Je baby slaapt namelijk nog veel, en heeft nog de mooie ronde vormen van toen hij/zij in je buik lag.  
Ik fotografeer op een pure en ongedwongen wijze, geen gestylde foto’s van je baby in mandjes of in kratjes, maar je het mooie, pure van je kleine wonder zoals hij/zij is.

Ik plan het liefst al je newborn shoot in tijdens je zwangerschap. We nemen dan jouw uitgerekende datum als ”richtdatum” en die datum zet ik vast in mijn agenda in. En de definitieve afspraak voor de fotoreportage maken we nadat je bent bevallen.

Is je baby al wat ouder dan 2-4 weken? Ook dan is het zeer zeker de moeite waard om te gaan voor een mooie, liefdevolle babyreportage.  Oudere baby’s zijn al veel alerter en zich meer bewust van de omgeving om hen heen. Omdat ze al wat meer rondkijken en soms al lachen naar mama en papa, levert dit ook hele mooie babyfoto’s op.

Babyfotografie Almere – locatie

De babyreportage van je (newborn)baby vindt in de gezelligheid van jouw eigen huis plaats. Want, ik kom voor jouw babyfoto’s naar Almere en fotografeer jouw kleintje en jullie samen in de babykamer en in jullie slaapkamer.
Samen knuffelen, als grote broer of zus een kusje geeft, of gewoon lekker knuffelen samen.

Allemaal tedere momenten die ik als lifestyle fotograaf graag voor je maak en die horen bij babyfotografie en newborn shoots.

Newborn shoot Almere: Wat kost het?

Voor jullie newborn shoot kan je kiezen uit diverse shootcollecties. Alle shoots komen met een (mini)album en digitale bestanden.
Bekijk hier de actuele collecties en prijzen.

Nieuwsgierig geworden naar de babyfotografie die ik verzorg? 
Bekijk dan hier zeker mijn portfolio met voorbeelden van eerdere babyreportages.

.

Dit. Deze newborn shoot foto’s die zo puur en teder zijn. Dat hadden we voor ogen en dat wist je zo mooi te vangen!
–MILOU

Portfolio Newborn shoots

Wil je graag mijn volledige portfolio zien met mooie foto’s van newborn shoots?
Hier zie je mijn werk!

Lifestyle newborn fotograaf

Ik ben Nicole Langen en al meer dan 10 jaar professioneel lifestyle fotograaf uit Laren, het Gooi. Gespecialiseerd in zwangerschapsshoots, newbornshoots & gezinsshoots.

Inmiddels meer dan 550 gezinnen vóór mijn lens gehad. Behalve mijn rustige wijze van fotograferen, kan ik ook goed en makkelijk omgaan met kinderen, zo hoor ik vaak terug.

MEE OVER NICOLE
Fotograaf Nicole Langen Fotografie, fotograaf uit Laren, bekijkt haar camera tijdens een fotoshoot op de Soesterduinen.

je Shoot boeken

Babyfotografie Almere – meer informatie?

Contact

Vraag nú vrijblijvend meer informatie op voor jouw newborn shoot c.q. babyfotografie in Almere. Heb je andere vragen m.b.t. babyfotografie of over je newborn shoot? Ik heb de meest gestelde hier opgesomd.

PS: Voor mijn werk als lifestyle fotograaf kom ik geregeld voor een newborn shoot c.q. babyfotografie in Almere Stad, Almere Buiten, Almere Poort en Almere Hout en Overgooi.
Benieuwd wat een ”lifestyle fotograaf” precies doet?
Ik heb een handige blog voor je geschreven: wat is lifestyle fotografie.