BABYFOTOGRAFIE ALMERE

Voor mooie babyfotografie in Almere ben je bij Nicole Langen Fotografie aan het goede adres. Wanneer je op zoek bent naar een fotograaf voor je baby reportage betekent het wellicht dat je net bent bevallen of in verwachting bent. Van harte gefeliciteerd!

Babyfotografie: werkwijze?

De eerste 2-4 weken na de geboorte is een bijzondere periode om je baby te fotograferen. Je baby slaapt namelijk nog veel, en heeft nog de mooie ronde vormen van toen hij/zij in je buik lag.  Ik fotografeer op een pure en ongedwongen wijze, geen gestylde foto’s van je baby in mandjes of in kratjes, maar je het mooie, pure van je kleine wonder zoals hij/zij is.
Ik plan het liefst al de babyreportage tijdens je zwangerschap. We nemen dan jouw uitgerekende datum als ”richtdatum” en die datum zet ik vast in mijn agenda in. En de definitieve afspraak voor de fotoreportage maken we nadat je bent bevallen.

Is je baby al wat ouder dan 2-4 weken? Ook dan is het zeer zeker de moeite waard om een mooie, liefdevolle reportage van je baby vast te leggen.  Oudere baby’s zijn al veel alerter en zich meer bewust van de omgeving om hen heen. Dat levert ook hele mooie foto’s op.

Babyfotografie: locatie?

De fotoreportage van je (newborn)baby vindt in de gezelligheid van jouw eigen huis plaats. Ik fotografeer jouw kleintje en jullie samen in de babykamer en in jullie slaapkamer. Samen knuffelen, als grote broer of zus een kusje geeft, of gewoon als jullie vol bewondering kijken naar je slapende wonder. Allemaal tedere momenten die ik graag voor jullie vastleg.

 

Waarom je babyfotografie bij Nicole Langen Fotografie boeken?

Ik ben professioneel lifestyle fotograaf, en neem de tijd voor elke shoot. Omdat ik maar één reportage per dag inplan hoef ik niet op de klok te letten. Dus als je baby wat huilerig is die dag, een extra voeding nodig heeft of verschoond moet worden, kan dat allemaal. Zonder extra kosten. Ik ga voor kwaliteit, rust, en een fijne, ongedwongen sfeer. Klanten hebben vaak gezegd dat ze mijn manier van werken zo prettig vinden omdat er veel rust is en geen stress als de shoot uitloopt.

 

Wat kost het?

Je kan kiezen uit diverse shootcollecties. Een volledige reportage begint al bij €189,-.
Nieuwsgierig geworden? Bekijk dan zeker mijn portfolio met voorbeelden van eerdere fotoreportages. En boek op tijd!

 

Professionele lifestyle fotografie - Laren