Newborn shoot & Babyfotografie Amersfoort

Professionele Lifestyle newborn shoot & babyfotograaf in amersfoort

Babyfotografie Amersfoort


Een relaxte newborn shoot en mooie babyfotografie bij je thuis in Amersfoort e.o. Door een ervaren lifestyle fotografe met gevoel voor sfeer en licht.

Als newborn fotograaf en babyfotograaf vind je mij regelmatig in Amersfoort. Graag verzorg ik óók voor jullie een prachtige newbornshoot met foto’s die met de tijd steeds dierbaarder worden.

Newborn shoot Amersfoort – werkwijze

Als newborn fotogaaf en babyfotograaf verzorg ik in de eerste 2-4 weken na de geboorte van je baby jullie newbornshoot. Het is een bijzondere periode om je baby te fotograferen want hij/zij zal veel slapen en heeft nog de mooie ronde vormen van toen hij/zij in je buik lag.

Ik fotografeer jouw baby op een natuurlijke, ongedwongen wijze. Samen knuffelend op de bank, jullie baby slapend in zijn/haar wiegje. Grotere broer of zus die een kusje geven. Geen geposeerde foto’s van je kleintje in een bijenpakje, of liggend in bloempotten of kratjes.

Je newborn shoot plan ik het liefst al gedurende je zwangerschap in. Jouw uitgerekende datum nemen we als ”richtdatum” en die zet ik alvast in mijn agenda. Na je bevalling prikken we de definitieve datum.

Is je baby al wat ouder dan 2-4 weken? Ook dan is het zeer zeker de moeite waard om te gaan voor babyfotografie, met een prachtige serie foto’s van je kleintje. Baby’s van die leeftijd zijn al wat alerter en zich al meer bewust van de omgeving om hen heen. Dat levert foto’s op met wat meer interactie, wat ook erg mooi is.

Babyfotografie Amersfoort: waarom een lifestyle fotograaf?

Als je mij boekt krijg je een newborn shoot met een serie met de moooiste en met liefdevolle foto’s van je newborn baby. En als er al een broertje of zusje is, kunnen die natuurlijk ook op de foto. Wat ik heel belangrijk vind is dat er alle tijd is om te kunnen fotograferen. Daarom plan ik maar één newborn shoot per dag in.

Jullie zijn exclusief mijn klant op die dag. Hoe fijn is dat. Geen klok die tikt, of een fotograaf die snel snel naar een volgende shoot moet rennen.

Hi, ik ben Nicole

Newborn lifestyle fotograaf voor Amersfoort e.o. en gespecialiseerd in fotoshoots op het gebied van babyfotografie, zwangerschapsfotografie en gezinsshoots. Dat doe ik al 10 jaar, met heel veel plezier. Ik sta bekend als iemand die rust uitstraalt en mensen goed op hun gemak kan stellen.

Als professioneel lifestyle fotograaf heb ik al honderden klanten van prachtige fotoseries mogen voorzien.

En dat doe ik nu ook graag voor jullie:
puur, ongedwongen en vooral, liefdevolle foto’s maken.

MEE OVER NICOLE
Fotograaf Nicole Langen Fotografie, fotograaf uit Laren, bekijkt haar camera tijdens een fotoshoot op de Soesterduinen.

Wat kost jouw newborn shoot c.q. babyreportage?

Ik werk met meerdere collecties waaruit je voor je babyshoot kan kiezen en elke collectie komt met een prachtig linnen album.
Ook is er de collectie ”Bump & Baby”, twee fotoshoots tegen een gereduceerd tarief, inclusief een album.

Meer weten? Bekijk dan zeker mijn portfolio voor voorbeelden van eerdere fotoreportages.
En wil je je newborn shoot boeken? Neem dan tijdig contact op om teleurstellingen te voorkomen.

WOW, Nicole. Dikke wow voor jouw werk. De newbornshoot foto’s zijn fantastisch.
– ANA

Jouw babyfotograaf Amersfoort

Let’s get in touch!

Vraag nú vrijblijvend meer informatie op voor een newbornshoot c.q. voor mooie babyfotografie in Amersfoort e.o. Heb je andere vragen? Ook dan kan je contact met me opnemen!

Als lifestyle babyfotograaf Amersfoort (e n ook voor zwangerschapsshoots, gezinsshoots) is mijn werkgebied o.a. ook Vathorst, Hooglanderveen, Hoogland en Kattenbroek.
Ben je benieuwd wat de term en wat voor soort foto’s een ”lifestyle fotogaaf” maakt? Ik heb hier een handige blog voor je geschreven.

Portfolio Newborn shoots

Wil je graag mijn volledige portfolio zien met mooie foto’s van newborn shoots?
Hier zie je mijn werk!
Babymandje met pompoms in roze.
Moeder knuffelt met baby tegen haar borst.
Klein meisje dat op het bed zit van haar ouders lacht naar de camera.
Vader houdt zijn babydochter vast en moeder leunt tegen hem aan.
Beschuit met roze muisjes geserveerd tijdens een lifestyle newborn shoot.