BABYFOTOGRAFIE AMERSFOORT

Amersfoort – Een relaxte newbornshoot of babyshoot bij je thuis door een ervaren fotografe met gevoel voor sfeer en licht? Voor babyfotografie Amersfoort en omstreken maak ik graag voor jullie een prachtige serie ongedwongen foto’s, die met de tijd steeds dierbaarder worden.

Hi, ik ben Nicole. Lifestyle fotograaf gespecialiseerd in fotografie op het gebied van newbornshoots, zwangerschapsshoots en gezinsshoots. Dat doe ik al 8 jaar, met veel plezier. Als professioneel fotograaf heb ik al honderden klanten van prachtige fotoseries mogen voorzien. En dat doe ik nu ook graag voor jullie: puur, ongedwongen en vooral, liefdevolle foto’s maken.


Babyfotografie:  werkwijze?

Een mooie newborn- /babyreportage maken we in de eerste 2-4 weken na de geboorte van je baby. Het is een bijzondere periode om je baby te fotograferen want hij/zij zal veel slapen en heeft nog de mooie ronde vormen van toen hij/zij in je buik lag. Ik fotografeer jouw baby op een natuurlijke, ongedwongen wijze. Samen knuffelend op de bank, jullie baby slapend in zijn/haar wiegje. Grotere broer of zus die een kusje geven. Geen geposeerde foto’s van je kleintje met haarbandjes, of liggend in mandjes of kratjes.

Je reportage plan ik het liefst al gedurende je zwangerschap in. Jouw uitgerekende datum nemen we als ”richtdatum” en die zet ik alvast in mijn agenda. Na je bevalling prikken we de definitieve datum.

Is je baby al wat ouder dan 2-4 weken? Ook dan is het zeer zeker de moeite waard om een prachtige serie foto’s te maken van je babytje. Baby’s van die leeftijd zijn al wat alerter en zich al meer bewust van de omgeving om hen heen. Dat levert foto’s op met wat meer interactie, wat ook erg mooi is.

 
Waarom babyfotografie bij Nicole Langen Fotografie?

Als je mij boekt krijg je een serie liefdevolle foto’s van je baby, met jullie samen. En als er al een broertje of zusje is kunnen die natuurlijk ook op de foto. Wat ik heel belangrijk vind is dat er alle tijd is om te kunnen fotograferen. Daarom plan ik maar één reportage per dag in. Jullie zijn exclusief mijn klant op die dag.

babyfotografie amersfoort


Wat kost jouw babyreportage?

Ik werk met meerdere collecties waaruit je kan kiezen en elke collectie komt met een prachtig linnen album.
Ook is er de collectie ”Bump & Baby”, twee fotoshoots tegen een gereduceerd tarief, inclusief een album.

Meer weten? Bekijk dan zeker mijn portfolio voor voorbeelden van eerdere fotoreportages.
En wil je boeken? Neem dan tijdig contact op om teleurstellingen te voorkomen.

Professionele lifestyle fotografie - Laren