Babyfotografie Bussum

Professionele lifestyle gezinsshoots

Babyfotografie Bussum


Dat kleine bundeltje geluk dat je in je armen houdt. Het liefst wil je dat deze tijd nooit voorbij gaat. Pure, ongedwongen foto’s gemaakt van je baby. Met gevoel voor sfeer en detail.

Wanneer – babyfotografie Bussum?

De eerste 15 dagen na de geboorte (newborn) is een bijzondere periode om je baby te fotograferen. Ze slapen veel en ze hebben nog de ronde vormen van toen ze in je buik lagen. 

Moeten jullie nog een paar dagen in het ziekenhuis verblijven? 

Geen probleem: ook daar kan ik de foto’s komen maken. Is je baby ouder dan 15 dagen? Ook dan maak ik graag een leuke, liefdevolle sessie van jullie kindje.

Wat zijn de kosten – babyfotografie Bussum?

Er zijn diverse collecties mogelijk waaruit je kunt kiezen. Elke shoot is inclusief een (harmonica)album. En, er is een combinatie shoot, twee shoots bij zwangerschap en na de geboorte van je baby tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

Waarom bij Nicole Langen Fotografie?

Voor mij is een fotoshoot connectie maken met mensen. Ik neem de tijd, raffel geen shoot af. Zeker niet als het om baby’s gaat – soms is er tijd nodig om een flesje te geven of een schoon broekje. Prima, die tijd daarvoor is er, en je betaalt niets extra’s als de shoot iets langer duurt. Het is een gezellige, ontspannen en leuke sessie waar je mijn volle aandacht krijgt en zelf ook geniet.

Wacht niet tot je meer tijd hebt. Je een groter huis hebt. Of je haar langer is gegroeid. 
Jouw leven is mooi zoals het nu is. Bijzonder omdat het uniek is. Bijzonder omdat het om jou gaat. Bijzonder omdat er geen tweede editie van is. En het daarom verdient om vastgelegd te worden.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk dan zeker mijn portfolio voor voorbeelden van eerdere fotoreportages. Tot snel!

WOW, Nicole. Dikke wow voor jouw werk. De foto’s zijn fantastisch.
– ANA

Meer informatie

Let’s get in touch!

Vraag nú vrijblijvend meer informatie op voor een newborn-/babyshoot. Heb je andere vragen? Ook dan kan je contact met me opnemen!