Babyfotografie Hilversum

Professionele Lifestyle Gezinsshoots

Babyfotografie Hilversum


Zoek je een professionele fotograaf voor foto’s van je newborn baby in omgeving Hilversum?

Dan ben je bij Nicole Langen Fotografie aan het goede adres voor een serie liefdevolle foto’s van je baby.

Wanneer je op zoek bent naar een fotograaf voor je baby reportage betekent het wellicht dat je net bent bevallen of in verwachting bent. Van harte gefeliciteerd!

Babyfotografie – hoe gaat het in zijn werk?

De eerste 2-4 weken na de geboorte (newborn) is een bijzondere periode om je baby te fotograferen. Je baby slaapt nog veel, en heeft nog de mooie ronde vormen van toen hij/zij in je buik lag.
De foto’s maken we in de warmte en gezelligheid van je eigen huis. Ik fotografeer jouw baby op een natuurlijke, ongedwongen wijze. Samen knuffelend op de bank, jullie baby slapend in zijn/haar wiegje. Grotere broer of zus die een kusje geven. Geen geposeerde foto’s van je kleintje met haarbandjes, of liggend in mandjes of kratjes.

Maar ook als je baby al ouder is, is het de moeite waard om een mooie, liefdevolle newborn reportage van je baby vast te leggen.  Baby’s van die leeftijd zijn al wat alerter en zich al  meer bewust van de omgeving om hen heen.

De babyreportage plannen we het liefst al in als je zwanger bent. Jouw uitgerekende datum plan ik als ”richtdatum” in mijn agenda alvast in. En de definitieve afspraak voor de fotoreportage maken we definitief nadat je bent bevallen.

Waarom jouw babyreportage bij Nicole Langen Fotografie?

Voor mij is een fotoshoot connectie maken met mensen. Ik neem de tijd, raffel geen shoot af. Zeker niet als het om newborn baby’s gaat. Soms is er tijd nodig om een flesje te geven of een schone luier. Prima, die tijd daarvoor is er, en je betaalt niets extra’s als de shoot langer duurt.

Als je mij boekt, krijg je een professionele serie liefdevolle foto’s van je kleintje, met jullie samen, en als er al een broertje of zusje is kunnen die natuurlijk ook met de jongste spruit op de foto.

Wat kost een babyreportage?

Nieuwsgierig geworden? Bekijk dan zeker mijn newborn- & baby portfolio voor voorbeelden van eerdere fotoreportages. Alle reportages zijn inclusief een (mini)album met een prachtige linnen omslag.  Er is ook een collectie waarbij ik je tijdens je zwangerschap en wanneer je kindje is geboren kom fotograferen, twee sessies tegen een zeer aantrekkelijke prijs, de “Bump & Baby-collectie”.

Neem op tijd contact op. Mijn agenda vult zich snel!


WOW, Nicole. Dikke wow voor jouw werk. De foto’s zijn fantastisch.
– ANA

Meer Informatie?

Let’s get in touch!

Vraag nú vrijblijvend meer informatie op voor een newborn-/babyshoot. Heb je andere vragen? Ook dan kan je contact met me opnemen!