Babyfotografie Huizen

Professionele Lifestyle Gezinsshoots

Babyfotografie Huizen


Zoek je een professionele fotograaf voor babyfotografie in Huizen? Dan ben je bij Nicole Langen Fotografie aan het goede adres voor een pure, liefdevolle en ongedwongen reportage.

Wanneer je op zoek bent naar een fotograaf voor je baby reportage betekent het wellicht dat je net bent bevallen of in verwachting bent. Van harte gefeliciteerd!

Babyfotografie – hoe werkt het?

De eerste weken na de geboorte van je baby is een bijzondere periode om je nieuwe wonder te fotograferen. Je baby slaapt nog veel, en heeft nog de mooie ronde vormen van toen hij/zij in je buik lag. Maar ook als je baby al ouder is, is het de moeite waard om een mooie, liefdevolle lifestyle serie van je kindje vast te leggen.  Ze zijn dan al wat alerter, al meer bewust van de omgeving om hen heen.

Een reportage plannen we het liefst al in als je zwanger bent. Jouw uitgerekende datum plan ik als ”richtdatum” in. En de definitieve afspraak voor de fotoreportage plannen we in na je bevalling.

Waarom jouw babyreportage bij Nicole Langen Fotografie boeken?

Voor mij is een fotoshoot connectie maken met mensen. Ik neem de tijd, raffel nooit een shoot af. Dat komt omdat ik slechts één shoot per dag inplan.  Want ik vind het niet fijn om bij jullie te moeten zijn met in mijn achterhoofd de gedachte dat de volgende fotoreportage op tijd moet beginnen.  Bij mij is er dus alle tijd om je baby een flesje te geven of een schone luier om te doen. En je betaalt niets extra’s als de shoot langer duurt.

Wat kost een babyreportage?

Een liefdevolle en professionele reportage van je (pasgeboren) baby kan je al boeken tegen een aantrekkelijk tarief, inclusief een mini-album erbij. Ben je nu nog zwanger? Overweeg dan zeker een combishoot, dat is een zwangerschapsreportage plus een babyreportage, twee sessies tegen een aantrekkelijke korting. 

WOW, Nicole. Dikke wow voor jouw werk. De foto’s zijn fantastisch.
– ANA

Meer Informatie?

Let’s get in touch!

Vraag nú vrijblijvend meer informatie op voor een newborn-/babyshoot. Heb je andere vragen? Ook dan kan je contact met me opnemen!