Babyfotografie Laren

Professionele Lifestyle Gezinsshoots

Babyfotografie Laren


Zoek je een professionele fotograaf voor foto’s van je newborn/baby in Laren?

Dan ben je bij Nicole Langen Fotografie aan het goede aders voor een serie liefdevolle foto’s van je pasgeboren wonder.

Wanneer je op zoek bent naar een fotograaf voor een newborn of een babyreportage, dan ben je wellicht net bent bevallen of in verwachting. Van harte gefeliciteerd!

Babyfotografie – hoe gaat het in zijn werk?

De eerste 2-4 weken na de geboorte is een bijzondere periode om je baby te laten fotograferen. Je baby slaapt nog veel, en heeft nog de ronde vormen van toen hij/zij in je buik lag. Ik maak een liefdevolle lifestyle serie van jouw kleintje: denk aan foto’s slapend in de wieg,  in de babykamer, wanneer jullie samen knuffelen op bed, of wanneer je baby in je armen slaapt. Pure en ongedwongen foto’s zoals jullie kleintje thuis bij jullie is.

Zijn er broertjes en zusjes? Dan is er natuurlijk ook de mogelijkheid om hen samen met jullie jongste gezinslid te fotograferen. En poes of hond mag er ook nog bij!

Het liefst plan ik samen met jou de babyreportage al in als je zwager bent. We nemen  dan jouw uitgerekende datum als ”richtdatum” en zetten die in  mijn agenda. En zodra je baby er is, plannen we de definitieve datum voor de reportage in.

Is je baby al wat ouder dan 2-4 weken? Ook dan is het de moeite waard om een mooie, liefdevolle baby reportage te laten maken. Baby’s zijn dan wat alerter, kijken al wat meer om zich heen en zijn zich al een stuk bewuster van de mensen en de geluiden om hen heen.

Waarom jouw reportage bij Nicole Langen Fotografie?

Wat ik heel belangrijk vind is dat er alle tijd is om te kunnen fotograferen. Daarom plan ik maar één reportage per dag in. Want niets is zo vervelend als de tijd dringt en jouw fotograaf naar de volgende afspraak moet hollen. 

Jullie zijn exclusief mijn klant op de shootdag. En je betaalt niets extra’s als je shoot langer duurt.

Wat kost een babyreportage?

Je kiest een collectie uit en daar zitten digitale bestanden en een prachtig fine-art linnen album bij de prijs inbegrepen.
Om een indruk te krijgen van babyshoots, bekijk mijn portfolio.

Wil je boeken, dan raad ik je aan bijtijds te boeken. Mijn agenda vult zich snel. Graag tot ziens!

WOW, Nicole. Dikke wow voor jouw werk. De foto’s zijn fantastisch.
– ANA

BABYFOTOGRAFIE LAREN

Let’s get in touch!

Vraag nú vrijblijvend meer informatie op voor een newborn-/babyshoot. Heb je andere vragen? Ook dan kan je contact met me opnemen!