Babyfotografie Naarden

Professionele Lifestyle Gezinsshoots

Babyfotografie Naarden


Zoek je een professionele fotograaf voor foto’s van je newborn baby in Naarden?

Dan ben je bij Nicole Langen Fotografie aan het goede adres voor een serie liefdevolle lifestyle foto’s van je pasgeboren baby. 

Waarschijnlijk ben je zwanger of net bevallen als je op zoek bent naar een baby fotograaf. Van harte gefeliciteerd!

Babyfotografie -werkwijze

Een mooie newborn-/babyreportage maken we in de eerste 2-4 weken na de geboorte van je baby. Het is een bijzondere periode om je baby te fotograferen want hij/zij zal veel slapen en heeft nog de mooie ronde vormen van toen hij/zij in je buik lag. De fotoreportage vindt in de warmte en gezelligheid van je eigen huis plaats. Ik fotografeer jouw pasgeboren baby in de babykamer, in het wiegje. Samen met jullie in de slaapkamer, lekker knuffelen op het bed, slapend in je armen of in een zachte deken. Heel veel mooie opties om een prachtige serie van je hummel en jullie samen te maken.

Newbornfotografie plan ik het liefst al gedurende je zwangerschap in. Jouw uitgerekende datum nemen we als ”richtdatum” en die plan ik alvast in mijn agenda in. Nadat je bent bevallen zetten we de definitieve datum vast.

Is je baby al wat ouder? Ook dan is het zeer zeker de moeite waard om een prachtige serie foto’s te maken van je babytje. Baby’s van die leeftijd zijn al wat alerter en zich al meer bewust van de omgeving om hen heen. Dat levert foto’s op met wat meer interactie, wat ook erg mooi is.

Waarom babyfotografie bij Nicole Langen Fotografie

Als je mij boekt krijg je een professionele en liefdevolle serie foto’s. Wat ik heel belangrijk vind is dat er alle tijd is om te kunnen fotograferen. Daarom plan ik maar één reportage per dag in. Want niets is zo vervelend als de tijd dringt en jouw fotograaf naar de volgende afspraak moet hollen.  
Dus als je baby wat huilerig is die dag, een extra voeding nodig heeft of verschoond moet worden, kan dat allemaal. Zonder extra kosten. 

Je kunt op mijn rust en ervaring vertrouwen.

Wat kost een babyreportage?

Een mooie reportage komt met jouw keus aan digitale bestanden en een fraai fine-art linnen album. Er is ook een collectie waarbij ik je tijdens je zwangerschap en wanneer je kindje is geboren kom fotograferen, twee sessies tegen gereduceerd tarief, de “Bump & Baby” -collectie”.

WOW, Nicole. Dikke wow voor jouw werk. De foto’s zijn fantastisch.
– ANA

Meer informatie?

Let’s get in touch!

Vraag nú vrijblijvend meer informatie op voor een newborn-/babyshoot. Heb je andere vragen? Ook dan kan je contact met me opnemen!