Babyfotografie Utrecht

Professionele Lifestyle Gezinsshoots

Babyfotografie Utrecht


Of je baby net geboren is, of je baby is al enkele maanden oud, denk dan aan het boeken van een babyshoot!

Het is namelijk een periode in jullie leven waarin je echt nog een babytje in huis hebt, en voor je het weet, komt de 1e verjaardag al om de hoek kijken.

Ik ben Nicole

Ik ben Nicole, en leuk dat je op mijn pagina bent gekomen met informatie over babyshoots.

Wanneer je op zoek bent naar een fotograaf voor een babyreportage en iemand zoekt die weet wat ze doet, veiligheid voorop stelt en ook nog op een relaxte wijze een fotoserie weet vast te leggen, ben ik graag jullie newbornfotograaf c.q. babyfotograaf! Daar ben ik o.a. in gespecialiseerd.

Babyshoot – werkwijze

Je kleintje is pas geboren, of is alweer enkele maanden oud, en die eerste lachjes, het omrollen op de buik, en het voorzichtig aan zitten en kruipen begint te komen. Ook deze periode van 3-8 maanden is fantastisch om een mooie fotoserie van je kleintje maken.

Ik fotografeer op een pure en ongedwongen wijze. Geen gestylde foto’s van je baby in mandjes of in kratjes, maar je het mooie, pure van je kleine wonder zoals hij/zij is. Dat zijn de herinneringen die je later het liefst terug wilt zien, toch?

Ook broertjes en zusjes mogen bij de babyshoot of de newbornshoot op de foto. Die betrek ik er op een leuke en speelse manier bij. 

Oudere baby’s zijn al een stuik alerter en zich meer bewust van de omgeving om hen heen. Dat levert ook hele mooie foto’s op met de brusjes en papa en mama. Dus een shoot boeken als je kleintje enkele maanden oud is, is zeker ook een optie om te overwegen.

Babyfotografie: locatie

De fotoreportage van je kindje vindt in de gezelligheid van jouw eigen huis plaats. Ik fotografeer jouw kleintje en jullie samen in de babykamer en in jullie slaapkamer. Samen knuffelen, als grote broer of zus een kusje geeft, of gewoon als jullie vol bewondering kijken naar je slapende wonder. Allemaal tedere momenten die ik graag voor jullie vastleg.

Maar, het is natuurlijk ook mogelijk om lekker naar buiten te gaan. Zeker als je kleintje al een paar maanden oud is. Lekker samen als (nieuw) gezin de natuur in. Er zijn vele mooie plekken in Nederland waar dit mogelijk is en ik geef je daarin graag advies.

Waarom je babyfotografie bij Nicole Langen Fotografie boeken?

Als je mij boekt krijg je een serie liefdevolle foto’s van je kleintje, met jullie samen. Bij kleine baby’s neem ik altijd ruim de tijd. Omdat ik maar één reportage per dag inplan hoef ik niet op de klok te letten. Dus als je baby wat huilerig is die dag, een extra voeding nodig heeft of verschoond moet worden, kan dat allemaal. Zonder extra kosten.

Ik ga voor kwaliteit, rust, en een fijne, ongedwongen sfeer. Klanten hebben vaak gezegd dat ze mijn manier van werken zo prettig vinden omdat er veel rust is en geen stress als de shoot wat uitloopt. En dat wil ik ook voor jullie betekenen.

Prijzen babyshoot?

Je kan bij mij kiezen uit diverse collecties en opties, allemaal inclusief een prachtig album in linnen, kunstleer of zacht velvet.  Er is ook een aantrekkelijk geprijsde combi-collectie ”Bump & Baby” waarbij ik je tijdens je zwangerschap en wanneer je kindje is geboren kom fotograferen.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk dan zeker ook mijn portfolio voor voorbeelden van eerdere fotoreportages. Wacht alleen niet te lang met boeken. Last minute proberen kan altijd, maar ik raad aan bijtijds contact met mij op te nemen..

WOW, Nicole. Dikke wow voor jouw werk. De foto’s zijn fantastisch.
– ANA

Meer informatie?

Let’s get in touch!

Vraag nú vrijblijvend meer informatie op voor een newborn-/babyshoot. Heb je andere vragen? Ook dan kan je contact met me opnemen!