Babyfotografie Weesp

Professionele Lifestyle Gezinsshoots

Babyfotografie Weesp


Zoek je een professionele fotograaf voor foto’s van je newborn/baby in Weesp?

Dan ben je bij Nicole Langen Fotografie aan het goede adres voor een serie liefdevolle foto’s van je baby.


Wanneer je op zoek bent naar een fotograaf voor een newborn of een babyreportage, dan ben je wellicht net bent bevallen of in verwachting. Van harte gefeliciteerd!

Babyfotografie: hoe gaat het in zijn werk

De eerste 2-4 weken na de geboorte (newborn) is een bijzondere periode om je baby te fotograferen. Je baby slaapt nog veel, en heeft nog de ronde vormen van toen hij/zij in je buik lag. Ik fotografeer jouw kleintje in de wieg en in de babykamer, wanneer jullie samen knuffelen op bed, of wanneer je baby in je armen slaapt. Echte foto’s zoals jullie kleintje thuis bij jullie is. Zijn er broertjes en zusjes? Dan is er natuurlijk ook de mogelijkheid om hen samen met jullie jongste gezinslid te fotograferen. En poes of hond mag er ook nog bij!

Het liefst plan ik samen met jou de babyreportage al in als je zwager bent. We zetten dan jouw uitgerekende datum als ”richtdatum” in mijn agenda. En maken de datum definitief zodra je bent bevallen.

Is je baby al wat ouder dan 2-4 weken? Ook dan is het de moeite waard om een mooie, liefdevolle newborn reportage te laten maken. Baby’s zijn dan wat alerter en zich al meer bewust van de omgeving om hen heen.

Waarom jouw baby reportage bij Nicole Langen Fotografie

Ik vind kwaliteit en rust heel belangrijk, zeker bij het fotograferen van kleine baby’s. Daarom plan ik per dag maar één fotoreportage in. en dat betekent dat er tijd is, omdat ik geen shoot afraffel. Dus als je baby een flesje moet krijgen, wat getroost moet worden of een schone luier nodig heeft, is daar is alle tijd voor.

En je betaalt niets extra’s als de shoot langer duurt!

Wat kost een babyreportage?

Je kunt kiezen uit diverse collecties die allemaal met digitale bestanden  en een mooi fine-art linnen fotoalbum zijn samengesteld. Er is ook een collectie waarbij ik je tijdens je zwangerschap en wanneer je kindje is geboren kom fotograferen, twee sessies tegen een gereduceerd tarief.

Meer weten? Bekijk mijn portfolio voor voorbeelden van eerdere fotoreportages en neem vrijblijvend contact met me op!

WOW, Nicole. Dikke wow voor jouw werk. De foto’s zijn fantastisch.
– ANA

Meer Informatie?

Let’s get in touch!

Vraag nú vrijblijvend meer informatie op voor een newborn-/babyshoot. Heb je andere vragen? Ook dan kan je contact met me opnemen!