Babyfotografie Weesp

newborn fotoshoot / baby fotoshoot weesp

Babyfotografie Weesp


Gefeliciteerd! Want, je bent net moeder geworden, of gaat binnenkort bevallen. Wat is dat dan een prachtige en belangrijke gebeurtenis in jullie leven! En nu denk je aan een mooie newborn fotoshoot van die eerste weken met je baby.

Als je op zoek bent naar een professionele lifestyle fotograaf voor je newborn fotoshoot en je woont in Weesp, dan verzorg ik óók voor jullie heel graag een mooie serie liefdevolle foto’s van je baby.

Wat kan je verwachten?Newborn fotoshoot Weesp:
wat kan je verwachten?

Ik snap hoe chaotisch het leven kan voelen in die eerste paar weken thuis met je newborn baby. Je ervaart lange nachten en korte dagen. Iedereen moet ook even wennen aan de kleine en het nieuwe ritme.Newborn fotoshoot aan huis

Ik help je graag aan een prachtige lifestyle newborn fotoshoot. Met een hele uitgebereide serie aan diverse foto’s van en met jullie baby. En dat allemaal in het comfort van jullie eigen thuis. Geen geregel om met baby en al naar de fotostudio te hoeven rijden. Omdat ik naar jullie toe kom.
Hoe fijn is dat?

Ik fotografeer jullie kleintje in de wieg, in de babykamer, waar je zo hard aan hebt gewerkt. Wanneer jullie samen knuffelen op bed, of wanneer je baby in je armen slaapt.
Prachtige, pure babyfotografie zoals jullie kleintje thuis bij jullie is.


Zijn er broertjes en zusjes? Dan is er natuurlijk ook de mogelijkheid om hen samen met jullie jongste gezinslid te fotograferen. En poes of hond mag er ook nog bij.

Babyfotografie Weesp:
wanneer plannen?

Je newborn baby slaapt nog veel, en heeft nog de ronde vormen van toen hij/zij in je buik lag. En liefst wil je deze eerste periode voor altijd vasthouden. Want je beseft je ook, dat hoe cliché, de dagen met je bundeltje nieuw geluk voorbij vliegen.

Het liefst plan ik samen met jou de babyreportage al in als je zwager bent. We zetten dan jouw uitgerekende datum als ”richtdatum” in mijn agenda. En je kan ook alvast 2 data opties met me plannen. We maken de datum definitief zodra je bent bevallen.

Is je baby al wat ouder dan 2-4 weken? Ook dan is het de moeite waard om een mooie, liefdevolle baby fotoshoot te laten maken.

Baby’s zijn dan wat alerter, hebben vaker de oogjes open en zijn zich al meer bewust van de omgeving om hen heen. Soms komt een eerste lachje al op het gezichtje, en reageren ze al meer op je stem.

Jouw newborn fotoshoot: rust & veiligheid

Kwaliteit en rust vind ik heel belangrijk, zeker bij het fotograferen van kleine baby’s. Daarom plan ik per dag maar één babyreportage in. Jullie zijn exclusief mijn klant op jullie fotoshoot dag. Dat betekent dat er tijd is, omdat ik geen shoot af raffel.

Dus als je baby een flesje moet krijgen, wat getroost moet worden of een schone luier nodig heeft, is daar is alle tijd voor.

Je baby leg ik ook niet in allerlei ingewikkelde houdingen. Want natuurlijk staat veiligheid voorop. Daar ben ik ook in opgeleid.

Portfolio Newborn shoots

Wil je graag mijn volledige portfolio zien met mooie foto’s van newborn shoots?
Hier zie je mijn werk!

BabyfotografieWeesp: wat zijn de kosten?

Je kunt voor je newborn fotoshoot c.q. baby fotoshoot kiezen uit diverse collecties. Die komen allemaal met digitale bestanden  en een mooi fine-art linnen fotoalbum. Er is ook een collectie waarbij ik je tijdens je zwangerschap en wanneer je kindje is geboren kom fotograferen, twee sessies tegen een gereduceerd tarief: de Bump & baby collectie.
Hier vindt je het overzicht van de prijzen.

En je betaalt niets extra’s, als je newborn fotoshoot wat langer duurt.

Bekijk mijn portfolio voor voorbeelden van eerder verzorgde babyfotografie en neem vrijblijvend contact met me op voor de vragen die je mocht hebben!

Jouw newborn fotoshoot: voorbereiding

Kwaliteit en rust vind ik heel belangrijk, zeker bij mijn babyfotografie en het fotograferen van newborns. Daarom plan ik per dag maar één babyreportage in. Jullie zijn exclusief mijn klant op jullie fotoshoot dag. Dat betekent dat er tijd is, omdat ik geen shoot af raffel. Dus als je baby een flesje moet krijgen, wat getroost moet worden of een schone luier nodig heeft, is daar is alle tijd voor.

Je baby leg ik ook niet in allerlei ingewikkelde houdingen. Jullie gaan veel knuffelen samen. En natuurlijk staat veiligheid voorop. Daar ben ik ook in opgeleid.

Hoe lang duurt een NEWBORN fotoshoot?

Meestal duurt een baby fotoshoot 1,5 uur. Soms zijn we wat langer of korter bezig.

Mijn doel is om een mooie mix van spontane momenten van de baby en jullie samen vast te leggen, zodat ik je een diversiteit aan foto’s kan aanbieden om uit te kiezen.

Dit. Deze newborn shoot foto’s die zo puur en teder zijn. Dat hadden we voor ogen en dat wist je zo mooi te vangen!
–MILOU (newborn fotoshoot)
☆☆☆☆☆

Reviews Klanten

Een vertrouwd en fijn gevoel met klanten is wat ik graag nastreef. Met meer dan 550 fotoreportages heb ik heel veel mensen al blij gemaakt met liefdevolle foto’s van hun (groeiende gezin). Heel graag doe ik dat ook voor jullie!

Ben je benieuwd hoe anderen mij als hun (vaste) newborn fotograaf hebben ervaren?
Meer 5-ster Google reviews lees je hier.
“Nicole heeft inmiddels voor de 5e keer ons gezin vastgelegd op de gevoelige plaat, en niet voor niks! Prachtige foto’s, ook als je gezin een ongeorganiseerde chaos is.
En ook als je denkt dat je niet poseren kan!”

– Reina & gezin
☆☆☆☆☆

Lifestyle newborn fotograaf

Ik ben Nicole Langen en al meer dan 10 jaar professioneel lifestyle fotograaf uit Laren, het Gooi. Gespecialiseerd in zwangerschapsshoots, newbornshoots & gezinsshoots.

Inmiddels meer dan 550 gezinnen vóór mijn lens gehad. Behalve mijn rustige wijze van fotograferen, kan ik ook goed en makkelijk omgaan met kinderen, zo hoor ik vaak terug.

MEE OVER NICOLE
Fotograaf Nicole Langen Fotografie, fotograaf uit Laren, bekijkt haar camera tijdens een fotoshoot op de Soesterduinen.

je Shoot boeken

Veel gestelde vragen


Jaarlijks sta ik, als extroverte introvert ook vóór de camera, wanneer ik mijn collega privé foto’s van ons laat maken. Dan ben ik me altijd van bewust wat jullie meemaken.

Ik snap die onzekerheid dus.

Niet de perfectie van hoe je eruit ziet, maar de connectie en de imperfectie van al die kleine, leuke momentjes omringd door je gezin, dat is waar het om draait. Dát worden de gouden momenten van morgen.

En je kinderen, die kijken niet naar je kapsel of kledingmaat.
Die zijn je over 20 jaar dankbaar dat ze mooie foto’s hebben van jullie allemaal samen.

Lieve mama, ontspan! Het komt wel vaker voor dat de grotere kinderen (eerst) wat verlegen zijn. Geen probleem.

Met mijn rustige werkwijze, warmen verlegen kinderen vaak al snel op. En, het is trouwens ook niet erg om foto’s te hebben waarop je meer verlegen kleintje(s) even niet lachen en de kat uit de boom kijken.

Leg er niet teveel druk op. En zie jullie gezinsreportage meer als een mooi “quality-time” moment met elkaar.

Jullie hoeven zeker ook niet in de camera te blijven kijken. Want we gaan al wandelend foto’s maken. Beschouw mijn aanwezigheid als iemand die jullie kleine momentjes vol liefde ziet, voelt en vastlegt. Dat doe ik op een rustige wijze. Zo ben ik zelf ook.


Is een van jullie ziek? Dat kan gebeuren. Dan overleg ik graag even met jullie. Desnoods verplaatsen we de shoot (en dat is overigens altijd kostenloos).

Contact

Babyfotografie weesp

Vraag nú vrijblijvend meer informatie op voor je newborn fotoshoot c.q. babyfoto shoot in Weesp en omgeving aan.

Heb je andere vragen m.b.t. jullie newborn fotoshoot / baby fotoshoot? Ook dan kan je altijd vrijblijvend contact met me opnemen!

Ik kom veel in de Randstad voor een newborn fotoshoot, en zeker ook in Weesp, Muiden/Muiderberg, Loenen aan de Vecht en Nigtevecht.