5-jarig jubileum

jubileum-5jaar-nicolelangenfotografie

Jubileum! Er valt iets te vieren. Want deze maand bestaat mijn bedrijf alweer 5 jaar. Ik schreef me in februari 2014 in bij de Kamer van Koophandel.  En dat was de eerste stap als ZZP’er met Nicole Langen Fotografie.

Wat is er al veel gebeurt sinds die dag dat ik mijn handtekening zette bij de Kamer van Koophandel. Hoewel ik nog helemaal niets om handen had, werd toen mijn bedrijf geboren. Pas nadat begin mei 2014 mijn website online ging, ging het echt los. Maar februari blijft toch wel de bijzondere maand, waarin ik eigen ondernemer werd.

Een ding wat ik geleerd heb als ZZP’er is, en daar ben ik niet vies van,  dat je keihard moet werken. Het komt je niet aanwaaien en zeker niet in een klein landje als Nederland waar  veel fotografen in dezelfde vijver vissen in een land met een klein oppervlakte. Het is belangrijk om jezelf te blijven, en je niet gek te laten maken door trends, anderen of wat er op dat moment ”hot” is.

Ik ben trots op wat ik heb bereikt. Vooral het feit dat ik zoveel lieve mensen heb mogen ontmoeten. Van klanten, tot leveranciers en van collega’s tot bedrijven die met je willen samen werken. Het heeft me veel plezier gegeven en geeft nog steeds zoveel plezier! Want, herinneringen maken voor anderen is zo waardevol om te doen.

Natuurlijk laat ik mijn 5-jarig jubileum niet ongemerkt voorbij gaan! Korting weggeven doe ik niet, want ik vind dat elke collectie die je afneemt de prijs waard is voor wat je krijgt. Ik geef wel iets extra’s weg bij een shoot. En dat is een extra herinnering in de vorm van een afdruk van 15×20.

Iedereen die in deze maand een shoot heeft geboekt of nog gaat boeken maakt kans op een fine art afdruk/vergroting van 15×20 cm.

Ik ben namelijk grote voorstander van je foto’s tot leven te brengen. Ze horen niet te verstoffen op je pc. Maar verdienen een mooie plek aan je muur. Begin maart laat ik weten welke 5 mensen hiervoor in aanmerking komen. Dus volg zeker mijn Instagram account en Facebook account voor de details!

En ik hoop nog heel lang heel veel moois voor jullie, lieve klanten, te kunnen betekenen.

Nicole