Baby Daniel – Hilversum

Ook dit was weer zo een babyreportage waarbij je na afloop een sprongetje in de lucht doet van blijheid. Waarom? Gewoon, omdat het zo fantastisch is om nieuw leven te mogen vastleggen. Elke keer weer. Daar word ik als fotograaf heel erg blij van!

Ik kwam bij dit lieve mannetje, Daniel, en zijn trotse ouders, toen hij bijna 2 maanden oud was. Als ik bij mensen thuis kom, maak ik altijd eerst nader kennis. Meestal met een kopje koffie of thee, even horen hoe de bevalling is gegaan en hoe de pasgeborene het nu doet. Daniel kwam iets te vroeg, en vond het blijkbaar de hoogste tijd om kennis te maken met zijn dierbaren en niet langer in mama’s buik te blijven.
Hij deed het inmiddels heel goed met slapen en drinken. “Een tevreden mannetje”, aldus mama Sabrina.

En dat was Daniel – super tevreden! Buiten het feit om dat hij een groot deel van de sessie sliep, was hij zo lief! En we mochten hem op verschillende plekjes fotograferen – al knuffelend met papa en mama in de babykamer, in de armen van mama en papa, in de slaapkamer van papa en mama, in zijn wiegje, op bed…..alles was gewoon geen probleem voor Daniel.

baby-daniel-newborn-lifestyle-hilversum-nicole-langen-fotografie
knuffelen-met-mama-baby-daniel-hilversum-nicole-langen-fotografie
babyvoetjes-op-buik-papa-nicole-langen-fotografie-hilversum
baby-daniel-bewondering-door-mama-nicole-langen-fotografie-lifestyle
baby-slofjes-geboortekaartje-hilversum-lifestyle-newborn
baby-armen-van-papa-lifestyle-newborn-hilversum
baby-daniel-met-papa-op-bed-lifestyle-hilversum
baby-daniel-bij-papa-en-mama-knuffelen-hilversum
baby-daniel-slaapt-nicole-langen-fotografie
slapende-baby-daniel-hilversum-lifestyle-nicole-langen-fotografie

Ook ge├»nteresseerd in een prachtige lifestyle newborn sessie? Bekijk mijn portfolio. En neem zeker op tijd contact met me op voor meer informatie, de werkwijze en de planning. 

Nicole