Baby Ella

Het is vast heel herkenbaar bij mama’s en papa’s out there. Dat naarmate er een broertje of zusje bij komt, het aantal momenten die je laat vastleggen van je jongste(n) een stuk minder is. Logisch. Je hebt er al rondlopen die tijd en aandacht vraagt.  Je hebt het drukker met nog een baby erbij. Die momenten van een eerste glimlach, een eerste wankel stapje, de eerste tandjes heb je al eens meegemaakt.

Toch is het jammer dat foto’s van jongere broertjes en of zusjes minder snel genomen worden. De mama van baby Ella wilde dat anders aanpakken. Ik kreeg het verzoek van Judith om een serie te maken van haar tweede dochtertje Ella. Net vier maanden oud. Want Judith vond dat óók Ella een mooie serie foto’s verdiende.
En natuurlijk mochten er ook een paar foto’s van grote zus en kleine zus samen genomen worden.

baby-ella-nicolelangenfotografie
baby-ella-in-gele-romper
baby-ella-met-zus-op-bed
baby-ella-met-zus
baby-ella-met-zus-julia
zus-julia-poseert-nicolelangenfotografie

Zoals je ziet, Ella bleef  lachen. Alles was goed bij haar. Even liggen? Even met Julia op de foto? Even een ander rompertje aan? No worries. Ze vond het best. En grote zus Julia. Ze bekeek me eerst even van een afstandje, maar al gauw had Julia door dat het best gezellig was wat ik deed.

Alles was zo fijn aan deze shoot. 2 lieve meisjes, de mooie pastelkleertjes (wist je dat ik fan ben van pasteltinten). En de warmte waarmee mama Judith mee thuis ontving. Altijd blij met zulke shoots!

Sta eens bewust stil bij het feit dat je kindjes echt zó snel opgroeien. Het is gewoon waardevol om die momenten van nu vast te leggen.
Wil je meer weten over mijn werkwijze? Neem contact met me op en boek je sessie. Nu ze nog klein zijn.

Nicole