Newborn Fleur

Zoveel liefde mocht ik in dit gezin aantreffen. Want de weg om kleine Fleur te krijgen was totaal geen makkelijke. En ook nog eens een hele lange. ”Maar zo de moeite waard van het wachten”, aldus Sjoerd en Jannemiek, haar trotse ouders.

Fleur sliep toen ik bij Sjoerd en Jannemiek aankwam. Dus namen we eerst een kopje thee, kreeg ik haar geboortekaartje te zien en kletsen we over de afgelopen 9 maanden. Een hele spannende periode, wat uiteindelijk resulteerde in de komst van hun prachtige, lieve Fleur. En toen mocht ik hun prachtige meisje ontmoeten. Wat is ze klein. En wat is ze lief.

Tijdens het maken van deze reportage hoefde ik geen aanwijzigingen te geven. Aan Sjoerd en Jannemiek kon ik zien dat alle knuffels, alle omhelzingen, alle bewonderde blikken naar hun dochtertje toe, uit hun tenen kwamen. De engelsen hebben een mooie gezegde ”when your heart is filled with joy”… en ik moest daar steeds aan denken. En zo bijzonder dat ik deze reportage van Fleur mocht maken. Dankbaarheid ook van mijn kant. Lieve Sjoerd en Jannemiek, jullie zijn fantastische ouders. En wat een fijn nest is Fleur in terecht gekomen. Prachtig om te zien!

newborn baby voetjes en handjes
newbornbaby fleur tegen haar moeder aan gelegen
newbornshoot fleur slaapt in haar vaders armen
ouders knuffelen met hun baby
babyhandjes in papa's hand
trotse ouders van baby fleur
ouders bewonderen babyfleur newbornshoot

Neem contact met mij op als jij ook een liefdevolle reportage van je kleine wondertje wilt laten maken. De weekenden zijn populair om shoots aan te vragen. Om teleurstellingen te voorkomen raad ik je aan een shoot al in te plannen als je zwanger bent. En hopelijk zie ik jouw gezin snel voor mijn lens!

Nicole