Baby James

Foto’s van deze knapperd, baby James, hadden jullie écht nog van me tegoed. Terwijl deze shoot al enkele maanden oud is. Maar…nú komt het ervan!

Ik geef het toe. Ik loop achter met bloggen. Het bloggen had ik door de drukte van het afgelopen najaar op een lager pitje gezet. Met de bedoeling om in de ”minder drukke maanden” januari-februari meer tijd te hebben om blogs te plaatsen.  Nou, niets bleek minder waar te zijn. Januari en februari stroomden de opdrachten door. Het blijft onverminderd druk. Wat ik natuurlijk helemaal super vindt. Maar dat betekent dat ik nog (te)veel leuks heb liggen om te delen.  Dus, ik ben met een inhaalslag gestart.

Ontmoet lieve James.

Eerst mocht ik hem nog in de buik van zijn mama ”vastleggen” (hier zie je de fijne zwangerschapsshoot met Fleur). En na zijn komst, mocht ik baby James in het echt ontmoeten. En wat trof ik toch een vrolijk ventje aan! Hij en ik konden het van meet af aan goed met elkaar vinden. En, ik snap wel dat zijn ouders het knuffelen met James zo leuk vinden. Want, met zo’n koppie en lief glimlachje….kijk maar:

welcome baby james lightbox
baby james in zijn wiegje en in mama's armen
baby james met zijn mama
baby james met zijn papa
trotse vader van baby james met james op het bed
baby-james-op bed-nicolelangenfotografie-lifestyle-fotografie
zwart-wit foto van baby james met zijn ouders
blote babyvoetjes van baby james nicolelangenfotografie

Ik kan niet alle foto’s van James hier laten zien….maar zo krijg je wel een indruk van deze kleine knapperd. Niets teveel gezegd, toch?

En mocht je meer babyshoots willen zien, zoals die van James? Bekijk die van Merijn.
Zelf ook je baby laten vastleggen? Dat kan ik zeker voor je doen. Neem dan tijdig contact met me op. Hopelijk tot gauw!

Nicole