Babyshoot in hartje Weesp

BABYSHOOT IN HARTJE WEESP– Niet altijd hoef je de natuur in om een mooie serie te schieten. Ook andere plekken zoals een leuk centrum of een leuke historische stad (bijvoorbeeld Amsterdam, Utrecht, Haarlem, Leiden) lenen zich uitstekend voor een fotoshoot.

Al 2x eerder

Dit leuke stel had ik al 2x eerder vóór mijn lens, tijdens de zwangerschap van baby Raiko en na zijn geboorte. Inmiddels is de kleine man alweer flink groter gegroeid, en mocht ik daarom voor de 3e keer Raiko en zijn trotse ouders fotograferen, zo rond zijn 1e verjaardag.

Voor de 2 eerdere shoots was ik bij ze thuis gekomen. Voor deze shoot afgelopen zomer, besloten we om naar buiten te gaan. Het werd hartje Weesp. En wat een leuk oud centrum is het. Ik moet ook eerlijk bekennen dat ik nog niet eerder Weesp zo had ontdekt. En dat terwijl Weesp echt maar hemelsbreed een steenworp afstand van Laren vandaan is. Zonde eigenlijk, want wat is Weesp ook pittoresk!

Voor deze shoot trokken we ongeveer een uurtje uit. En Raiko’s ouders wisten de leukste plekjes en steegjes aan te duiden. Zodat ik de vrolijkste foto’s kon maken. Favoriet voor mij was toch wel de plek rondom de Groenebrug.

Zie hier het resultaat! En dat allemaal dus in de stad.

En stiekem ben ik al heel blij dat ik volgend voorjaar weer met ze mag shooten, want ze hebben me weer geboekt voor de volgende gezinshoot.

Jullie shoot ook boeken?

Een stadsshoot met je gezin kan dus ook echt leuke sfeerfoto’s opleveren! Wil je graag jullie shoot plannen? Neem dan op tijd contact met me op. Dan kijken we wanneer de agenda’s matchen.

Nicole