Babyshoot van Donna in Hilversum

Babyshoot van Donna

Ik neem jullie mee naar de babyshoot van Donna in Hilversum, dochter van trotse ouders Jolan en Rodney en zusje van Lauren. Want, oh, het werd echt weer tijd om mooie reportages met jullie te delen!

Zoals jullie weten ben ik fan van newbornshoots en babyshoots. Ze zijn immers maar 1x zo ieniemienie klein. En als er al een ouder zusje in het gezin is, die vol trots met de pasgeboren baby knuffelt, voor haar zingt, en de fles geeft, nou dan is zo’n shoot helemaal een feestje!

Babyshoot cadeau

Jolan kreeg de babyshoot cadeau tijdens haar babyshower. En nam vrij snel erna contact met mij op om de babyshoot van Donna in te plannen. Gelukkig konden we snel een datum vinden.

Als er grotere zusjes/broertjes al in het gezin aanwezig zijn, focus ik mijn aandacht bij binnenkomst altijd eerst op het oudere kind. Door de komst van de baby in een gezin, is ineens veel aan de hand. Een nieuw gezinslid. Kraamzorg over de vloer. Veel visite die cadeautjes komt brengen voor de baby. Dan is het vaak even schakelen voor de oudere kindjes om hun plekje te vinden.

Grote zus Lauren die de deur open deed met papa was echter gelijk een en al aan het kletsen met me. Dat ze een baby had gekregen. Dat ze Donna heette en dat ze heel lief was. En dat ze ook wist waarom ik er was. Het gaf dus geen enkele moeite om met Lauren naar boven te gaan en foto’s te gaan maken van haar met “haar” baby. En ze was ook super lief voor Donna!

Wat een vrolijke shoot was dit!
En, Donna, wat krijg je veel liefde van iedereen.

Wil je ook jouw babyshoot boeken? Of een cadeaubon geven aan je zwangere vriendin tijdens haar babyshower? Leuk!

Informeer naar de mogelijkheden.

Nicole