Babyshoot Vigo

babyshoot vigo en zijn gebeoortekaart

De babyshoot van Vigo – Met dit mooie geboortekaartje lieten Vigo’s ouders aan de wereld weten dat de wereld een nieuwe burger rijker was.

slapende vigo tijdens zijn babyshoot

Nadat de eerste visiteweken achter de rug waren en Vigo’s mama weer wat was bijgekomen van de bevalling, reed ik enkele weken later naar zijn huis om ook kennis te maken met de kleine man. En dan kom je zo een slapende gup tegen! Te leuk.

Mijn camera zette ik op ‘silent mode’  en toen heb ik een serie van ruim 300 foto’s gemaakt bij Vigo thuis. Vigo alleen, Vigo met zijn ouders, met papa, met mama. Zijn lieve babykamer, de details van de babykamer. Knuffelmomenten. En zo kregen de ouders van Vigo een gevarieerde serie foto’s die ik ruim 1,5 week later kon opleveren.

baby vigo tijdens de fotoshoot in mama's armen
slapende vigo tijdens zijn babyshoot
babykamer van vigo en details van zijn kamer
Houten uil en houten kastjes in een babykamer.
babyshoot vigo die in de lens kijkt
Posters in een babykamer
close up van een babyhandje
ouders knuffelen met hun baby zoon op hun bed

Dit waren een paar van mijn favorieten uit de babyshoot van Vigo. Foto’s van Vigo die met de jaren steeds waardevoller worden voor hem en zijn ouders!

Ben je nu ook benieuwd naar andere babyshoots? Check dan zeker onderstaande blogs van Jonah en van James, 2 andere baby’s die ik vóór mijn lens had.
En ben je dan ook zover om jouw babyshoot te boeken? Ik geef je graag meer informatie, uiteraard geheel vrijblijvend. Neem contact op!

Nicole