BABYSHOOT | BINK

Wat kom ik toch mooie babykamers tegen wanneer ik op pad ga voor een fotoreportage!

 

Knap hoor, lieve mama’s en papa’s, hoe smaakvol en gezellig jullie de babykamer inrichten voor jullie kleine spruit. Ik vind ze allemaal even uniek en sfeervol! Met frisse kleurencombinaties, hippe accessoires, lieve knuffels. En bijzondere wiegjes – vaak met een verhaal. Zo’n verhaaltje heeft dit wiegje ook…

Q74A4901

 

Dit is het wiegje van Bink. Toen Annabelle zwanger was van Bink mocht óók zij dit wiegje gaan gebruiken. Een bijzonder familiestuk want al meer dan 50 jaar rouleert deze wieg in de familie. Het wiegje is afkomstig van de tante van Annabelle’s moeder. Inmiddels hebben al heel veel achternichtjes en neefjes erin mogen geslapen. Deze zomer ging de wieg weer op reis naar een nieuwe kamer om daar voor een paar weken een volgend warm nestje te bieden aan de nieuwste familietelg. Bink’s Oma knapte het wiegje met een stoere zwart-witte stof op, passend bij de rest van de babykamer.  En sinds 20 juni 2015 mag Bink erin slapen.

Q74A4801 BLOG

 

En het bevalt ‘m erg goed ;-)

Q74A4786-blogBink Een heerlijk tevreden mannetje met een mooie bos haar en veel ”smiles”…

Q74A4870-blogBink

Q74A4883-samen-blogBink

Q74A4989ZW-blogBink

 

Bink, je was een echte ”bink” tijdens de shoot. En, terecht dat je weer in je warme bedje verder wilde gaan slapen. Ik geef je groot gelijk!

 

 

X    Nicole

 

 

 

 

andere

blogstories

LEES VERDER

Professionele lifestyle fotografie - Laren

error: Content is protected !!