EARLYBIRDJE MAX

Earlybirdje Max: ”Though I’m little, I’m fierce”…

 

earlybirdje max

Ik rij op deze zonnige donderdag naar het Wilhelmina Kinderziekenhuis, benieuwd naar het lieve Earlybirdje dat ik weer voor mijn lens mag vastleggen.

Ik ontmoet Max, met 29 weken geboren en hoor het verhaal van zijn te vroege komst van zijn lieve ouders. Max ligt heerlijk te soezen wanneer ik kom, en groeit al elke dag een stukje meer. Ik maak foto’s terwijl mama en papa hem met snoertjes en al klaar maken om te gaan buidelen. En dat moment dat hij op mama’s borst ligt om te knuffelen is onbetaalbaar. Hij kijkt mij stiekem aan, terwijl ik om hem en mama heen foto’s aan het maken ben. Met papa ga ik een kopje koffiedrinken, zodat Max lekker rustig kan buidelen. Bij de koffiecorner kletsen we verder over Max en zijn sterke wil, en wanneer we na ong. 40 min weer terug gaan naar de couveuseafdeling maak ik nog een serie prachtige foto’s van Max.

Ik krijg nog een grote gaap van hem, hij strekt zijn lief, klein handje uit alsof hij me wil bedanken voor dit mooie moment.

earlybirds fotografie max

earlybirds fotografie maxearlybirds fotografie max

Update:

Inmiddels is Max thuis! En kunnen grote broer en zus Max elke dag zonder al die snoertjes knuffelen. Inge en Carlo, heel veel geluk samen!

 

X Nicole

 

andere

blogstories

LEES VERDER

Professionele lifestyle fotografie - Laren