EARLYBIRDS | BOUDEWIJN-JENS & OLIVIER-NIEK

Enkele weken terug mocht ik naar het Diakonessenziekenhuis om mijn eerste Earlybirds tweeling te mogen fotograferen: Boudewijn-Jens en Olivier-Niek.

Hun papa komt me bij de wachtkamer ophalen. Wanneer ik binnenkom ligt Boudewijn lekker bij zijn mama te slapen en zijn broertje Olivier ligt in het verwarmde wiegje. Olivier is kleiner dan zijn broertje en het was tijdens de spannende zwangerschap wel de vraag of hij het zou redden.  Ik hoor het heftige verhaal van de zwangerschap en de onzekerheid waarmee beide ouders hebben geleefd. Met 34 weken zijn beiden ter wereld gekomen, en na een kort verblijf in het LUMC werden ze naar Utrecht verplaatst.
Het was een bijzondere dag op de dag van de fotosessie aangezien beide broertjes samen in bad mochten. En dat vonden ze heel fijn, hoe lief ze daar samen in lagen. Daarna kon er heerlijk lang geknuffeld worden. Boudewijn kreeg voor de 2e keer een flesje en dronk flink. Olivier moest het nog even met sondevoeding doen, maar ook dat ging met stappen vooruit.

Q74A9153IMG_8192

Q74A9168_LOWRES

Q74A9228

Q74A9374

Q74A9405

tweeling

Inmiddels is de tweeling thuis. Lieve Boudewijn-Jens en Olivier-Niek, ik hoop dat jullie, ondanks de vroege start in jullie leven, verder uit mogen groeien tot twee stoere Gooische jongens!

 

x Nicole

 

 

 

 

andere

blogstories

LEES VERDER

Professionele lifestyle fotografie - Laren

error: Content is protected !!