EARLYBIRDS REPORTAGE BENJAMIN

Earlybirds reportage Benjamin

Ja! Ik mocht weer op pad voor een Earlybirds reportage. Deze keer stuurde onze planner mij twee aanvragen tegelijk door o.a. omdat enkele fotografen voorjaarsvakantie hadden of door griep niet op reportage konden. Hoe fijn dat ik allebeide aanvragen snel kon inplannen, na contact te hebben gehad met de ouders.

Heel vroeg op een zaterdagochtend in februari reed ik naar het Diakonessenziekenhuis in Utrecht. Daar mocht ik beginnen met de Earlybirds reportage van Benjamin.  Een heel tevreden klein mannetje en het eerste kindje van Diana en René. Benjamin besloot om met 33 weken en 5 dagen zich aan te kondigen. En zo kwam het dat, volledig onverwacht, de kleine man eind januari het levenslicht zag in het WKZ. Na een kort verblijf aldaar verhuisde hij naar het Diakonessenhuis waar hij lag toen ik hem ontmoette.

Tijdens Earlybirds reportages volgen we altijd het ritme van wat het kindje op dat moment aankan. En wat op dat moment het beste uitkomt. Soms is dat heel weinig omdat de kindjes nog in een couveuse liggen. En soms is dat best veel. Zoals foto’s tijdens het voeden, tijdens het nemen van een badje of tijdens het buidelen bij papa en/of mama. Benjamin was al een wat ”ouder” Earlybirdje en hoefde niet meer in een couveuse. Hij had zijn voeding al gehad en lag lekker te buidelen bij zijn ouders. En daar genoot hij intens van, zoals je ziet.

earlybirds-benjamin-fotografie-buidelen-baby-met-ouders

naamkaartje-earlybirds-benjamin-baby

earlybirds-reportage-benjamin-vader-houdt-hand-vast-van-baby

earlybirds-benjamin-welkom-in-het-diakonessenhuis-kaartje

earlybirds-benjamin-baby-closeup-oor

earlybirds-reportage-benjamin-baby
earlybirds-reportage-benjamin-nicole-langen-fotografie

collage-earlybirds-reportage-benjamin

 

Inmiddels is Benjamin thuis en het gaat heel erg goed met hem! Wat een fijn bericht.

 

x Nicole

 

 

andere

blogstories

LEES VERDER

Professionele lifestyle fotografie - Laren

error: Content is protected !!