Een terugblik op 2022

EEN TERUGBLIK OP

20222022 – “it’s now history. Done. Geweest. In de boeken. Geschiedenis.
Vond jij het jaar ook zo snel voorbijnvliegen? Voor mijn gevoel was het eergisteren nog voorjaar, en roken we de oliebollen de week erna.

Dit jaar was weer een mooi jaar voor mijn bedrijf. Met meer dan 125 shoots heb ik opnieuw zoveel leuke mensen ontmoet, vastgelegd en van waardevolle foto’s voorzien.
De weergoden speelden ook super goed mee. Door de fantastisch droge zomer konden heel veel buitenshoots in bos, op de paarse heide, en in de warme, zonnige (Soester)duinen gelukkig doorgaan. En dat was alleen al agendatechnisch een zegen! Yaay!

Privé

“Work hard, play hard”. Na gedane arbeid goed genieten. Een motto waar ik mee ben opgevoed.

En dat hebben we ook gedaan. De reisplannen die eerder in de ijskast moesten vanwege lockdowns, konden we dit jaar voor een groot deel waarmaken. Zo hadden we enkele korte breaks naar de Champagne streek, en het Sauerland. En genoten we van een langer verblijf in Zuid-Engeland en de Provence. Helaas lukte Italië dit jaar weer niet. Maar hij staat als vakantiebestemming voor 2023 nu wel op ons ”wensenlijstje”. Dus hopen dat we aankomend jaar weer eens naar het land van de pizza’s, pasta’s en goede Primitivo wijnen mogen afreizen.

Als ik terugkijk naar 2022, dan ben ik vooral blij dat ik dit jaar in goede gezondheid heb beleefd. Hoewel ik in maart Corona kreeg, was ik er gelukkig slechts 1 avond goed ziek van. De verhalen van anderen die er anders in zaten, deed me weer beseffen dat gezondheid toch nog steeds een van de mooiste cadeaus is, die je kunt krijgen.

Concluderend

2022 was dus goed voor me. Ook al vloog het te snel voorbij.
En…ik heb best wat plannen voor mijn bedrijf in 2023, met onder andere uitbreiding van een bepaalde soort shoots. Een en ander moet ik nog uitwerken, maar houd het in de gaten op mijn socials.


Mijn doel voor 2023 is meer genieten van mijn vrije tijd. Zo bewust mogelijk in het nu te zijn, te genieten van elk moment. De woorden die ik voor 2023 dan ook wil meenemen in mijn motto voor dit jaar zijn:

  • nurture
  • enjoy the moment
  • create
  • positive vibes

En…dan hieronder een kleine glimpse uit de vele reportages die ik mocht houden. Enne…eigenlijk is het niet te doen om hiervoor een paar foto’s te selecteren, want alle shoots waren parels op zichzelf!

Dankjewel aan alle lieve klanten die dit succesvolle jaar weer mogelijk hebben gemaakt. Mijn terugblik op 2022 was een hele mooie, dankzij jullie.

Je weet niet half hoeveel dit voor mij betekent.

Nicole