familieshoot in het Gooi

Familieshoot Eemnes

Soms maak je een familie fotoshoot waarbij niet iedereen erop staat. Want shoots worden wel eens cadeau gegeven (wat ik overigens een prachtig, dierbaar en origineel geschenk vind).

familieshoot in het gooi

De fotoshoot van deze twee prachtdames K & L  was zo’n cadeaushoot, bestemd voor de man/vader des huizes. Natuurlijk zei ik gelijk ja toen ze mij dit voorjaar benaderden voor een geheime familieshoot. En, we hadden al voorpret bij de uitdaging om een aantal weken de fotoshoot geheim te houden tot na de zomervakantie.

Op locatie

K & L wilden de fotoshoot graag op locatie bij hen thuis. Voor mij was dat uiteraard geen enkel probleem, omdat locatieshoots mijn ”ding” zijn. Bovendien hebben ze een prachtig ingericht huis; als setting voor een reportage geeft dat altijd een mooi effect.

Op de dag van de shoot was het behoorlijk regenachtig. Donker weer met weinig licht geeft een extra uitdaging om met natuurlijk licht (zonder flits) binnen te fotograferen, maar met aanpassing van wat technische foefjes op de camera zoals de z.g. iso-waarde, kwam ik een heel eind. Het resultaat mag er zijn (kan ook niet anders met twee mooie dames). En de twee huisgenoten vonden het ”cosy” om op sommige foto’s erbij te mogen liggen.

Inmiddels heeft de jarige zijn cadeau al in ontvangst mogen nemen. De foto’s en de vergrotingen op luxe plexiglas zijn bijzonder in de smaak zijn gevallen. Dat is altijd fijn om te horen, en daar doe je het voor!

familieshoot in het gooi
familieshoot in het gooi
fb_0006
familieshoot in het gooiThanks ladies,

Nicole