KIDSSHOOT| Baarn

Met deze jonge dame spreek ik jaarlijks een fotoshoot op locatie af. Het is altijd een gezellig vooruitzicht. Juist het vooraf bedenken waar we heen gaan en vervolgens de styling uit te kiezen dat bij de locatie past. Dát van het stylen weet ze (als bijna 15-jarige) zelf héél goed in te schatten met passende kleding en sieraden die helemaal qua kleur en stijl matchen met het ”thema” van de shoot. 
fotoshoot op locatie in het bos

Feeëriek

Twee jaar geleden kozen we voor een locatie fotoshoot op de heide, vlak achter ons huis. Kleding met paarse prints en paarse tinten werden uit de kast getrokken voor de shoot. Vorig jaar gingen de voeten in het zand bij het strandje van Muiderberg. Strohoed, zonnebril, shorts en t-shirt in blauwe tonen gingen mee. Dit jaar besloten we om de shoot te houden in het bos, bij landgoed Kasteel Groeneveld in Baarn. Dus de wandelschoenen gingen aan, wandelstok en rugzak mochten niet ontbreken. En het stoere hemd in ruitjes motief werd de basis outfit van de dag.

wandelschoenen

fotoshoot op locatie, in het bosfotoshoot op locatie in het bos
Op het landgoed van Groeneveld hebben we ongeveer 2 uur rondgelopen, onder andere op de brede hoofdlanen van het landgoed. Maar ook kwamen we stille stukjes bos en andere feeërieke plekjes met hoge varens tegen, waar we elk moment dachten dat het niet raar zou zijn als een kleine Hobbit uit de film ”Lord of the Rings” ons paadje zou doorkruisen.

fotoshoot op locatie in het bos, zwart-wit
Het licht was prachtig om te fotograferen, het bos weer magisch om rond te wandelen. En het lachen volop aanwezig.


fotoshoot op locatie, in het bos zwart-wit

 Ik kijk al weer uit naar het volgende fotomoment om deze jonge dame weer te fotograferen!

X   Nicole

 

 

 

andere

blogstories

LEES VERDER

Professionele lifestyle fotografie - Laren