Gezinsfotografie Kennemerduinen

Voor dit jaar stond nog een workshop op mijn planning, de workshop gezinsfotografie in de Kennemerduinen, van Melanie van Happy Photographer.

Met collega vriendinfotograaf Laura reed ik onlangs naar Haarlem waar we hartelijk welkom werden geheten door Melanie bij haar leuke Haarlemse huis. We kenden Melanie al via Social Media en nu konden we eindelijk ook elkaar in het echt spreken. Nadat ook collega Annemarie aanschoof, kregen we een interessant theoriegedeelte van Melanie te horen. Altijd handig om samen te sparren met collega’s en nieuwe, andere invullingen van je workflow enz. te horen. Steek je altijd wat van op. En toen was het richting einde ochtend tijd om naar de Kennemerduinen te rijden voor een stukje van het praktijkgedeelte.

Op de parkeerplaats wachtte mama Demelza met haar moeder en twee schatten van dochtertjes ons op. De styling van de kleren die Demelza voor haarzelf, haar dochters en moeder had uitgekozen was helemaal op elkaar afgestemd, precies zoals wij fotografen van houden. We volgend Melanie en konden ook foto’s maken.

Als je dan met je tenen tussen het zand, en een stralend zonnetje mag fotograferen, dan maak je een sprongetje in de lucht. Een beetje vakantiegevoel, tijdens het ”leren”!

gezinsfotografie-kennemerduinen-mama-met-dochters
gezinsfotografie-kennemerduinen-samen-met-mama-bloemen-plukken
bloemen-kennemerduinen-workshop gezinsfotografie
gezinsfotografie-kennemerduinen-hoofdje-meisje
armen-horloge-enkelsierraad-gezinsfotografie-kennemerduinen
gezinsfotografie-workshop-kennemerduinen-mama-krijgt-kussen-dochters
bloem-tegen-sprijkerrok-gezinsfotografie-kennemerduinen
rennen-in-zand-kennemerduinen-gezinsfotografie-workshop

Ook enthousiast over een gezinsfotoshoot. Met je partner, kinderen of zoals Demelza met haar moeder erbij?  Neem in deze drukke zomerse periode zeker op tijd contact met me op voor meer informatie, de werkwijze en de planning. Vooral de weekenden zijn snel volgeboekt voor shoots. Houd daar rekening mee!

En voor shoots hoef je niet altijd de natuur in. Wat dacht je van deze stoere, industriële plek?

X  Nicole