nicolelangenfotografie-gezinsshoot-amersfoort-nieuwe-stad

Gezinsshoot Amersfoort

Voor deze gezinsshoot was ik deze keer in Amersfoort. Walter en Ingrid wilden graag een stoere locatie voor de gezinsshoot met hun twee jongens Siep en Fedde. Omdat ze uit Amersfoort komen, wisten ze ook de ideale plek hiervoor, namelijk De Nieuwe Stad.

De Nieuwe Stad was voor mij een nog onbekende shootlocatie, toen Walter en Ingrid voorstelden om hier een vrolijke gezinsshoot te schieten. Een paar weken vóór de shoot moest ik in Amersfoort zijn en besloot nog even langs het terrein van de Nieuwe Stad te rijden. Meestal doe ik dat als ik een locatie nog niet ken. En inderdaad, ik vond het wel een stoere achtergrond hebben.  Dus we maakten de afspraak voor begin augustus. Uiteindelijk moesten we vanwege het slechte weer in augustus de shoot 2x uitstellen. Gelukkig hadden we begin september raak. Geen regen, dus deze vrijdag kon doorgaan.

gezinsshoot amersfoort op het terrein van de nieuwe stad
samen voor de graffiti muur bij de nieuwe stad voor de gezinsshoot amersfoort
gezinsshoot met elkaar voor graffiti muur nieuwe stad amersfoort
even chillen met de benen over de muur tijdens de gezinsshoot amersfoort bij de nieuwe stad
groene graffiti kunst als achtergrond voor de gezinsshoot amersfoort
portretten gezin-gezinsshoot-nieuwestad-amersfoort

Fedde en Siep hebben het erg leuk gehad tijdens de shoot. Voor Siep extra inspannend, omdat hij niet precies begreep wat ik nu allemaal deed. Maar ik zag hem ook super genieten. Dat iedereen zich op zijn gemak voelde, dat vond ik belangrijk. Na afloop gaven Walter en Ingrid ook aan erg blij te zijn met de sfeer en hoe alles ging!

Niet alleen stoere locaties kunnen een speelse achtergrond zijn voor gezinsshoots. Wat dacht je van bos of heide? Hier zie je de shoot van Olga en haar gezin op de Bussumse heide. Totaal anders, maar even leuk! Maar ik laat me graag verrassen, dus als jij nog iets bijzonders weet voor een volgende shoot van jouw gezin, let me know!

Nicole

Andere gezinsshoots zien? Bekijk dan de gezinsshoot op Schiermonnikoog.