Gezinsshoot Bussum op de heide

GEZINSSHOOT BUSSUM

Het is inmiddels alweer even geleden dat de blaadjes van de bomen vielen. In de periode van de herfst ga ik graag met (jonge) gezinnen het bos in of de heide op. Het is zo een prachtig jaargetijde om buiten te shooten. Het licht is dan al een stuk minder vel, zacht en de kleuren van de herfst zijn zo mooi bruin en oranje. Kleuren die voor zich spreken, toch?

Met Olga, Olav en hun 2 prachtige meiden gingen we in Bussum de heide op op een vrijdagochtend vroeg. De meisjes vonden het ontzettend leuk om rond te rennen. En vooral om heel veel knuffels te geven aan mama en papa.

Het was een super leuke shoot, iedereen had lol. Zelfs toen we heel even zo’n miezerig herfstbuitje over ons heen kregen. Gelukkig stonden we net in het bos, en werden we niet nat. En later straalde de zon weer. Een typische herfstdag dus!

gezinsshoot-bussum-samen-knuffelen-heide-nicolelangenfotografie
nicolelangenfotografie-samen-knuffelen-gezinsshoot-bussum
nicolelangenfotografie-portretten-gezinsshoot-bussum-twee-meisjes
gezinsshoot-bussum-heide
nicolelangenfotografie-ouders-gezinsshoot-bussum-knuffelen-boom
nicolelangenfotografie-gezinsshoot-bussum-hersftbos-tweemeisjes
gezinsshoot-bussum-twee-meisjes-met-ouders
nicolelangenfotografie-handinhand-gezinsshoot-bussum
paddestoel-herfst-bussum
zonlicht-gezinsshoot-bussum-nicolelangenfotografie

Het voorjaar komt er straks weer aan. Ook weer een mooie tijd om foto’s te maken. Met langer wordende dagen en de temperaturen die omhoog gaan. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met me op.

Andere shoots op de heide? Bekijk dan de blog van Chris en Sil, ook gemaakt in Bussum!

Tot snel!

Nicole