GEZINSSHOOT LAREN

Gezinsshoot Laren

De bloeiende heide, een open plekje in het bos, een mooi ingericht restaurant. Allemaal locaties waar je aan kan denken om een gezinsshoot, of andersoortige fotoreportage te houden.
Ik ga regelmatig rondneuzen om nieuwe reportage ideeën op te doen. Toen ik een filmpje van een prachtig stukje heide, omgeven door naaldbos plaatste op mijn pagina, reageerde Chris daarop.  Dát was de plek waar ze met haar man en dochters Sophie, Esmee en Jasmijn op de foto wilde. Vooral ook omdat Sophie a de zomer groep 8 van de basisschool vaarwel zou zeggen en haar eerste jaar als brugklasser in het voortgezet onderwijs zou gaan meemaken.  Dus vond Chris het een heel geschikt moment om een fotoreportage van het gezin in te plannen. We legden onze agenda’s naast elkaar, hebben het nog over kledingtips gehad en hoopten op goed weer.

Hoe tof dat juist op de dag van de shoot het én droog was én de bloeiende roze grassen rondom de heide op hun mooist waren. Het perfecte startpunt van onze reportage. Loop je een klein fotorondje met mij en dit leuke gezin mee?

fotoshoot-gezinsshoot-gezin-zusjes-nicole-langen-fotografie

gezinsshoot-in-het-gras-nicole-langen-fotografie

rennende-zusjes-op-de-heide-gezinsshoot

moeder-en-dochter-foto

meisjes-boomklimmen-heide-nicole-langen-fotografie

gezinsshoot-bussum-familieportret-nicole-langen-fotografie

familiefoto-reportage-heide-bussum-nicole-langen-fotografie

hart-dennenappels

Kietelen

En zo hebben we met elkaar een uurtje samen geslenterd door heide en bos. De meiden konden tikkertje spelen, wedstrijdje wie-het-hards-kan-rennen doen. Allemaal spontaan, ongedwongen. En als je van de fotograaf het sein krijgt om papa en mama heel hard te kietelen, terwijl ze daar niet echt tegen kunnen, dan heb je de grootste lol!

Nicole

Lijkt het je ook leuk om een gezinsshoot te hebben van jou en je kroost? Niet alleen in de zomer kan je aan een reportage denken. De wintertijd kan juist ook hele mooie plaatjes opleveren, vooral als het sneeuwt! Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over fotoshoots! Ik zie je graag ook voor mijn lens.

andere

blogstories

LEES VERDER

Professionele lifestyle fotografie - Laren

error: Content is protected !!