Gezinsshoot Westerheide

Deze vrolijke gezinsshoot op de Westerheide in het Gooi (vlakbij Bussum) onder een fijn april zonnetje in de buitenlucht. Wat was dat genieten!

De bloeiende heide, een open plekje in het bos, een mooi ingericht restaurant. Allemaal locaties waar je aan kan denken om een gezinsshoot, of andersoortige fotoreportage te houden.
Ik ga regelmatig rondneuzen om nieuwe reportage ideeën op te doen. Toen ik een filmpje van een prachtig stukje heide, omgeven door naaldbos plaatste op mijn pagina, reageerde Chris daarop. Dát was de plek waar ze met haar man en dochters Sophie, Esmee en Jasmijn op de foto wilde. Vooral ook omdat Sophie na de zomer groep 8 van de basisschool vaarwel zou zeggen en haar eerste jaar als brugklasser in het voortgezet onderwijs zou gaan meemaken.  Dus vond Chris het een heel geschikt moment om een fotoreportage van het gezin in te plannen. We legden onze agenda’s naast elkaar, hebben het nog over kledingtips gehad en hoopten op goed weer.

De bloeiende Westerheide

Hoe tof dat juist op de dag van de shoot het én droog was én de bloeiende roze grassen rondom de heide op hun mooist waren. Het perfecte startpunt van onze gezinsshoot op de Westerheide. Loop je een klein fotorondje met mij en dit leuke gezin mee?

fotoshoot-gezinsshoot-gezin-zusjes-nicole-langen-fotografie
gezinsshoot-in-het-gras-nicole-langen-fotografie
rennende-zusjes-op-de-heide-gezinsshoot
moeder-en-dochter-foto
meisjes-boomklimmen-heide-nicole-langen-fotografie
gezinsshoot-bussum-familieportret-nicole-langen-fotografie
familiefoto-reportage-heide-bussum-nicole-langen-fotografie
hart-dennenappels

Kietelen

En zo hebben we met elkaar een uurtje samen geslenterd door heide en bos. De meiden konden tikkertje spelen, wedstrijdje wie-het-hards-kan-rennen doen. Allemaal spontaan, ongedwongen. Lekker onder een heerlijk lente zonnetje. En als je van de fotograaf het sein krijgt om papa en mama heel hard te kietelen, terwijl ze daar niet echt tegen kunnen, dan heb je de grootste lol!

Nicole


Lijkt het je ook leuk om een gezinsshoot te hebben van jou en je kroost? Niet alleen in de zomer kan je aan een reportage denken. De herfst en het voorjaar kan juist ook hele mooie plaatjes opleveren. En de winter ook, vooral als het sneeuwt! Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over fotoshoots!

Portfolio Nicole Langen Fotografie


Bekijk mijn portfolio voor een indruk van gezinsshoots

Ik zie je graag ook vóór mijn lens.