Kids Fotoshoot Baarn

 Sommige sessies zijn zo lekker ongedwongen. Zoals deze met Sare en Noud in de hoofdrol.

KIDS-fotoshoot-baarn

Sare en Noud speelden de hoofdrol in deze sessie die mama Chrissy bij mij boekte. Of ik foto’s wilde maken als verrassing voor papa. Omdat Noud net 10 weken was geworden, ze net verhuisd waren naar hun nieuwe huis en omdat het ook leuk zou zijn om een foto van de shoot op canvas als cadeau voor Vaderdag te geven. En jaaa, natuurlijk zei ik ja, tegen haar idee!

Verrassingsshoots, ik ben er altijd voor in. Wie niet eigenlijk? Ze zijn extra leuk, en extra spannend. Dus Chrissy en ik prikten een door de weekse datum, niet te vroeg en niet te laat op de dag. Om zeker ervan te zijn dat vaders ook niet thuis was. We communiceerden zo stiekem mogelijk. Geen belletje en geen whatsappjes, gewoon alles via het eigen mailadres van Chrissy. En ons plannetje lukte ook daadwerkelijk.

broer-zusje-kids-fotoshoot-baarn
kids-fotoshoot-baarn-nicole-langen-fotografie
kinderfotografie-baarn-kidsshoot-nicole-langen-fotografie
kids-fotoshoot-baarn-samen-ravotten
kinderfotograf-baarn-samen

Ohhh, wat was deze fotoserie vrolijk. En vooral voor Sare zo spannend om lekker op het bed van mama en papa gek te doen, rond te mogen springen en te knuffelen met baby Noud. Verrassing voor papa zeker gelukt!

Voor je het weet, zijn ze groot ♡. Verras zelf ook jouw partner met een serie mooie foto’s van jullie kinderen.  Als je meer informatie wenst over hoe ik werk, waar we kunnen fotograferen, neem zeker vrijblijvend contact met me op.

Nicole