KIDSSHOOT LAREN

 

meisje-kijkt-naar-knuffel-op-bank

Men neme 2 leuke zusjes, een gezellig huis, vrolijke kinderkamers met speelgoed en verkleedjurkjes. Je krijgt dan de ideale ingrediënten voor deze kidsshoot in Laren! 

Kinderen vinden het reuze interessant als er een ”mevrouw” die ze niet kennen speciaal voor hen langskomt om ”gezellig wat samen te gaan spelen”. Want hoe vaak doen volwassenen dat speciaal voor jou, als kind? Niet erg vaak, toch?! En dan is het ook  boeiend als die mevrouw binnen komt met een tas waar interessante spulletjes in te zien zijn. En vooral ook 2 camera’s waar je jezelf op een schermpje ook nog eens terugziet! Dat vonden Lux en Rixt in ieder geval.

Binnen een paar tellen kon ik lezen en schrijven met deze 2 dametjes. Rixt en Lux vonden mijn aanwezigheid eigenlijk vanaf het begin dat ik binnenstapte helemaal prima. Natuurlijk moest ik eerst kennismaken met hun lievelingsknuffels. Daarna wilden ze wel gezellig op de foto. Met een kanttekening – ”dat je ons ook in onze lievelingsjurkjes uit Spanje fotografeert”.
Nou, Lux en Rixt, ik zeg “deal”.

Zo kwam het dat ik samen met 2 leuke meiden aan het spelen sloeg. Eerst beneden in de woonkamer, waarna we eerst de slaapkamer van Rixt en daarna de slaapkamer van Lux overhoop haalden.  En wat hadden we veel lol samen! Als laatste moest de fotografe natuurlijk ook de lievelingsjurkjes zien. En zo werden twee Hollandse meisjes twee Spaanse senorita’s ;-) Olé!

 

klein-meisje-voor-de-bankfotoshoot-zusjes-samen-zwart-witklein-lachend-meisjemeisjes-spelen-in-babykamerzusjes-spelenmeisjes-liggend-op-kleedspelen-in-kostuumsspelen-in-kostuum

 

Gracias, meiden!

 

x

Nicole