KIDSSHOOT | LAREN

Op deze betreffende woensdagmiddag stond een reportage ”kinderfotografie” gepland, hier vlakbij. De weergoden bezorgden me aanvankelijk nogal wat hoofdbrekens. De voorspelling voor de hele woensdag was: regen, regen en nog eens regen. En da’s niet zo gezellig als je binnen foto’s wilt maken met gebruik van natuurlijk daglicht en het buiten grijs en grauw is. Maar mijn schietgebedje werd gehoord. Want in de middag klaarde het redelijk op en maakten de donkere regenwolken plaats voor de variant ”laaghangend grijs”.

Thuis aangekomen bij dit jongensgezin, trof ik mijn modellen  – de drie kleine musketiers Valentijn, Duuk en Miles – aan de keukentafel, druk met een spelletje ”Ganzenbord”. Na een kop thee en nadere kennismaking met deze gezellige knullen konden we aan de slag:

Q74A1328

duuk2

miles2

Q74A1318

Q74A1356Q74A1258

Q74A1419

Zoals je ziet, buiten het spelen, tv kijken en rondrennen om, was er zeker tijd om in mijn cameralens te kijken. Maar ik snap best dat op het laatst deze drie musketiers een aflevering van ”Scooby Doo” net wat uitdagender vonden. Waarvan acte :-))
Dankjewel Caroline voor de gezellige sfeer bij je thuis en de fijne inzet van de drie heren! 

X   Nicole