Loveshoot Schiermonnikoog

LOVESHOOT SCHIERMONNIKOOG

Deze loveshoot op Schiermonnikoog was toch wel heel speciaal. Want hoewel ik bijna geen loveshoots doe, was het ontzettend gaaf om de liefde tussen 2 mensen vast te mogen leggen op een bijzondere wijze. 

Ik volg regelmatig een aantal workshops om meerdere redenen: om andere collega’s te ontmoeten, jezelf scherp te houden qua kennis, en gewoonweg omdat ik heel leergierig blijf in dit vak. Dus schreef ik me in voor een familieworkshop by Lydia Anema. O.a. met een ochtend- en een middagshoot op het strand van Schiermonnikoog. Dat betekende op deze zondag in juli de wekker heel vroeg zetten om op tijd bij de veerhaven in het Noorden te zijn. Oei, 06:00 uur! Maar, ach, met een thermosbeker koffie en een broodje kon ik mijn reis rustig aan beginnen en geleidelijk aan wakker worden.
Na aankomst in Lauwersoog trof ik de andere 6 fotografen aan, en het gezin wat wij in de ochtend zouden gaan fotograferen. Aan bord konden we elkaar alvast beter leren kennen. Een leuke groep enthousiastelingen, die er allemaal zin in hadden. En Lydia is een super schat. De ochtendsessie vloog om, en na de lunch zou een koppel voor een familieshoot deel 2 volgen. Deze shoot werd even wat anders, want het stel had aan Lydia het voorstel gedaan om er een loveshoot met het thema ”trash-the-dress”  van te maken van hen samen. Trash-the-dress sessies zijn fotoshoots in je trouwkleding waarbij de achterliggende gedachte is dat je deze toch nooit meer nodig hebt.

En zo kwam het dat we Liset en Jarno ontmoetten. Na 6 jaar  mocht de bruidsjurk nu wel ”vies” worden. We begonnen eerst met een serie shoots van hen beiden in hun vrijetijdskleding. Daarna trok Liset haar trouwjurk aan,  Jarno zijn pak (en hoe tof dat je na 6 jaar in dezelfde kleding past). En konden we losgaan met het de trash-the-dress gedeelte. Wat een gave coulisse! De wind speelde met hun haren, de zon glinsterde op de pareltjes van haar jurk, het strand omarmde hen en de meeuwen keken van boven mee of we het goed deden.

Liset en Jarno genoten van elk moment. Enne…wij ook!

fotoshoot-schiermonnikoog-loveshoot-strand-nicole-langen-fotografie-2
fotoshoot-schiermonnikoog-loveshoot-strand-nicole-langen-fotografie.1
fotoshoot-schiermonnikoog-loveshoot-strand-nicole-langen-fotografie-6.jpg
schiermonnikoog; fotoshoot; lifestyle fotografie; loveshoot; trash the dress
schiermonnikoog; fotoshoot; lifestyle fotografie; loveshoot; trash the dress
schiermonnikoog; fotoshoot; lifestyle fotografie; loveshoot; trash the dress
schiermonnikoog; fotoshoot; lifestyle fotografie; loveshoot; trash the dress
schiermonnikoog; fotoshoot; lifestyle fotografie; loveshoot; trash the dress
Workshop Schiermonnikoog
fotoshoot-schiermonnikoog-loveshoot-strand-nicole-langen-fotografie-7.jpg
fotoshoot-schiermonnikoog-loveshoot-strand-nicole-langen-fotografie-5

Love comes in many forms, as many as there are hearts to hold it” – Atticus

Nicole

Ben je ook in voor een loveshoot met een trash-the-dress gedeelte? Of gewoon lekker in je vrijetijdskleding? Ik leg jullie liefde graag voor altijd vast. Neem vrijblijvend contact met me op als je wat meer informatie wenst.