MIJN FAVORIETE FOTOSHOOT LOCATIES

Voor buitenshoots word mij vaak gevraagd wat geschikte fotoshoot locaties zijn in de natuur. Er zijn er echt genoeg.  Dus nu het echt zomer is, hoog tijd enkele van mijn lievelingsplekken met jullie te delen. Oh ja… ze bevinden zich allemaal binnen een straal van plusminus maximaal 50 km van ’t Gooi vandaan. Dit zijn dus mijn favoriete fotoshoot locaties, in willekeurige volgorde:

Goois Natuurreservaat

Dichtbij huis en hier in het Gooi worden we omringd door heide en bos. Vooral half augustus/begin september, wanneer de heide op haar mooist is, is een fotoserie in dit gebied prachtig.
Soort omgeving – heide, (naald)bos.
favoriete fotoshoot locaties - goois natuurreservaat - nicole langen fotografie

Nationaal Park Zuid-Kennemerland

Vlak aan zee, tussen Bloemendaal en Haarlem gelegen.
Een geliefde plek om met gezinnen te vertoeven, vanwege het water/meertje, de zandduinen en beschaduwde bossen. Fijn om te picknicken of een wandeling te maken na een shoot. Kinderen kunnen er ook lekker ravotten.
Soort omgeving: duinen, meer, bos.
favoriete fotoshootlocaties - nationaal park kennemerland - nicole langen fotografie

Henschoter Meer

Het Henschoter Meer, vlakbij Woudenberg. Echt een topfavoriet. Een prachtig diepgroen meer omringd door een zandstrand en naaldbomen. Maar kom er niet in het weekend in voorjaar/zomer, want dan is het veel te druk. Het liefst maak ik foto’s hier door de weeks of in de winter.
Soort omgeving: water, bos, strand
favoriete fotoshootlocaties - henschoter meer - nicole langen fotografie

Soesterduinen

Ook echt een van mijn favoriete plekken. Een groot duingebied omringd door bos en naaldbomen. Een fijne plek dus om de shooten, en elk seizoen is het hier mooi. Kan druk zijn in de weekenden met joggers en veel mensen die hun hond meenemen voor een wandeling. Ik spreek vaak vroeg hier af of laat op de middag om de ergste drukte in het weekend te omzeilen.
Soort omgeving:  duinen en naaldbomen
favoriete fotoshootlocaties - soestduinen - nicole langen fotografie

Boekesteyn

Boekesteyn us een buitenplaats aan het Noordereinde in ‘s-Graveland. Hier kwam ik als kind vaak met mijn ouders voor een wandeling. Een mooie bosrijke omgeving, afwisselende lange boomrijke lanen omringd door kronkelige bospaden. Vlakbij ligt het Bezoekerscentrum ‘s Gravelend, waar je in de zomer lekker buiten kunt zitten.
favoriete fotoshoot locaties - boekesteyn - nicole langen fotografie

Staat jouw favoriete plek er niet tussen? Ik ben altijd op zoek naar nieuwe plekjes, dus laat in de comments jouw input achter. Dan ga ik op onderzoek uit!

Nicole

andere

blogstories

LEES VERDER

Professionele lifestyle fotografie - Laren