NEWBORN ABRIL

 

nicole langen fotografie newbornshoot abril babyshoot hilversum baby in bed

Ik mocht weer een newbornfotoshoot doen en het is jullie vast niet ontgaan, ik vind ze geweldig om te doen! Ook deze shoot was ook weer zo leuk. Deze keer was ik in Hilversum om dit kleine dametje te ontmoeten, met de Spaanse naam ”Abril”.

En dat Abril Spaanse roots heeft, kan je wel zien aan haar mooie donkere haartjes en bruine ogen. Toch? Haar vader komt uit Spanje en heeft, net als haar mama, de halve wereld al gezien. Veel gereisd en in diverse buitenlandse landen gewerkt. En zijn zelfs ook in mijn geboorteland geweest, het hele verre Fiji!

Abril, net als veel newborns, vond de ”commotie” om haar heen allemaal best. Af en toe keek ze me met haar prachtige ogen even aan, om vervolgens gewoon weer door te slapen.
En ik gaf je geen ongelijk, Abril, want je hebt nog je hele leven om de wereld te ontdekken!

newborn abril in wiegje nicole langen fotografie hilversum

newbornshoot abril hilversum nicole langen fotografienicole langen fotografie newbornshoot hilversum babyshoot abril newbornshoot abril lifestyle fotografie nicole langen fotografienewbornshoot abril met haar ouders hilversum nicole langen fotografienicole langen fotografie newborn babyshoot abril met haar moedernicole langen fotografie babyvoetjesnewbornshoot abril babyfotografie nicole langen fotografiebabykruin newbornshoot abril nicole langen fotografiepapa met babydochter newbornshoot abril nicole langen fotografie

 

Graag maak ik ook van jouw baby een liefdevolle reportage. Neem je contact met mij op voor een afspraak? Wil je liever eerst meer weten, dan kan je me ook altijd vrijblijvend benaderen voor meer informatie.

X Nicole

 

YOU MAY ALSO LIKE

 

andere

blogstories

LEES VERDER

Professionele lifestyle fotografie - Laren