Newborn fotograaf Zoetermeer – baby Harper

Newborn fotograaf Zoetermeer – Een prachtige kamer in zachtroze tinten. Een lieve baby. Trotse ouders. Een passende omschrijving voor de babyshoot van Harper!

Hoewel ik in Laren woon, reis ik voor mijn werk door heel Nederland voor allerlei soorten shoots: newborns, baby’s, zwangere mama’s.
Ook voor gezinsshoots stap ik zo de auto in. En voor deze fijne shoot reisde ik af naar Zoetermeer.

Hoe ik in Zoetermeer terecht kwam voor deze geboekte shoot? De Oma van Harper had mijn website gevonden op internet en gaf de tip aan Harper’s mama door. Die was erg enthousiast na het zien van mijn site en portfolio en nam ‘s avonds gelijk contact met me op. En zo kwam het dat ik kort daarna, vanwege een last-minute beschikbaar plekje, naar Zoetermeer afreisde.


Behalve foto’s van de baby’s alleen, van baby met papa en/of mama, maak ik ook altijd foto’s van kleine details. Omdat ze het verhaal vertellen. Dus foto’s van knuffels, de babykamer, het geboortekaartje, kleine interieurdetails. Dan krijg je een volledige lifestyle reportage.
Zoals deze van Harper. Hierbij een (kleine) impressie van de vele foto’s die ik maakte van lieve Harper.

Baby meisje ligt in haar bedje te slapen.
Slapende baby in roze pakje in haar bedje.
Stoel en plankjes met spullen en knuffel aap in een babykamer.
Leesboekje met de titel "Kijk eens wat ik kan" met een konijn en haas erop.
Details van een babykamer: lege glazen doos en een glazen spiegel.
Slapend meisje op haar commode.
Slapende baby met duim in de mond op een commode.
Ouders tijdens een newbornshoot waarbij de vader zijn dochter vasthoudt en moeder haar bewondert.
Close up van een vader die het babyhandje van zijn dochter vasthoudt tijdens de newbornshoot.
Foto's van ouders die hun babydochter in hun armen houden tijdens de newbornshoot.
Vader die zijn babydochter op haar buik in de armen houdt tijdens de newbornshoot in Zoetermeer.
Babyhandjes van een baby meisje.
Newbornfotograaf Zoetermeer - babyshoot Harper.
Trotse ouders die hun baby dochter vasthouden en bekijken tijdens newbornshoot.

Meer fotostories van baby’s zien?

Check dan zeker ook de blog van baby Samuel of van kleine Ymke met haar 2 oudere zusjes. En als je graag meer informatie wenst over hoe een shoot in zijn werk gaat, neem dan zeker vrijblijvend contact met me op.

Nicole