Newbornshoot Houten – baby Lennox

Baby Lennox – wat een toffe newbornreportage!

De laatste tijd zit mijn agenda vol met veel newborns en dat vind ik altijd hele leuke sessies om te mogen doen. Ik rijd er graag voor om. Deze keer mocht ik naar Houten, naar lieve Lennox. Zijn ouders hadden mijn site,  lang voordat de kleine zich aankondigde,  al gezien. En halverwege de zwangerschap pakten we de agenda en prikten we een datum voor de fotosessie.

Het is zo speciaal om kersverse ouders te zien en alle liefde die ze hebben voor hun pasgeboren kleintje.  Die kleine, tedere en liefdevolle momenten tussen hen wil ik graag vastleggen. Omdat ik niet met een bepaald maximum aan tijd werk, hebben we tijdens een newbornsessie alle rust. Geen volgende afspraak om naar toe te racen, maar alle tijd om de innige momenten samen te laten gebeuren.

En wat was het leuk bij Lennox. Lieve ouders, een prachtig kamertje, mooie knuffels, een heel stoer geboortekaartje.  Ik heb bijna 3 uur bij Lennox doorgebracht. Hij had wat last van krampjes, dus moest er even flink geknuffeld worden. En daarna keek hij weer opgewekt rond.

newborn-fotografie-lennox-houten-nicolelangenfotografie

Hij is echt een leukerd hé, die Lennox. En ‘t was dus heel lastig om uit al die leuke foto’s van en met hem een keuze te maken :)
Ben je zwanger en wil je straks ook een newbornsessie boeken? Dat kan! Zorg dat je op tijd bent met boeken. Informeer voor vrijblijvende informatie. Hopelijk tot gauw! 

Nicole