Newborn Stijn


Dit is Stijn. En wat heeft hij een leuke naam. Tenminste, dat vind ik. Eentje die heel populair was toen ik op de middelbare school zat (jáaaren terug).  En wat een scheetje, deze Stijn. Zo wakker en nieuwsgierig.

Wat houd ik van zulke lieve gezinnen waar al een grote zus of broer rondloopt. Een nieuwe baby is voor de oudste vaak even wennen. Ander ritme, andere verdeling van de aandacht. Noem het maar op. Maar Stijn heeft zo’n lief zusje, Livia, die het maar al te gezellig vond om dicht bij Stijn te zijn. Knuffelen, aanraken, kwebbelen. En hem fotograferen. Ja, echt, ik heb het bewijs. Kijk maar hieronder! En wat deed ze dat goed, zonder aanwijzigingen van mijn kant. Een profi in de dop ;-)

Voor een newborn baby was Stijn opvallend veel wakker.  Hij keek nieuwsgierig om zich heen, was tussendoor een keertje hongerig en kreeg de fles. Maar nam alles lekker relaxt tot zich. En de hele sessie niet geslapen. Ongekend!

moeder-knuffelt-met-newborn-nicole-langen-fotografie
houten-letters-stijn-newborn
babyfotografie-newborn-stijn-hilversum-nicole-langen-fotografie
newborn-stijn-babyfotografie-hilversum
newborn-stijn-op-de-foto-door-zus
livia-in-gele-bloes
babyvoetjes-newborn-stijn-lifestyle-fotografie-nicole-langen
newborn-stijn-lifestyle-fotografie-nicole-langen

Mooi hé, die connectie  ♡.  Dat is zo waardevol om vast te leggen, want elke dag worden je kinderen groter. En de tijd kan je niet meer terugdraaien…
Hoe vaak komt het voor dat je mooie momenten vastlegt op je Iphone. Is het niet bijzonder om een keertje een mooie fotoshoot te laten verzorgen door een lifestyle fotograaf? Die herinneringen maakt die je voor altijd kunt bewaren?


Wil je ook deze periode laten vastleggen? Ik geef je graag vrijblijvend informatie.

Nicole