NEWBORNFOTOGRAFIE THUIS IN BUSSUM | YMKE

Natuurlijk zei ik weer ”ja”!

Newbornfotografie thuis in Bussum bij baby Ymke 

Al eerder mocht ik dit gezin uit Bussum fotograferen. Dat was in oktober van 2017. We waren toen op de Bussumse heide, vlakbij Heidezicht, voor een toffe gezinsshoot op de heide. Een mooie maand om buitenshoots te doen vanwege de mooie herfstkleuren. (Benieuwd naar die gezinsshoot? Klik dan straks eventjes door naar deze blog)!

Dus toen Olga mij mailde en me vroeg of ik de agenda weer wilde trekken, voor een newbornshoot, zei ik natuurlijk ”ja, heel graag weer”!

Met de komst van baby nummer 3 zou dit leuke gezin groeien van vier naar vijf personen. En het werd weer een dochter, nummer drie. Welkom Ymke!

Trotse vader Olaf: “Het maaktte me niet uit of we nog een meisje zouden krijgen, of een jongen, als de kleine maar gezond zou zijn”. En zo is het natuurlijk.

Ymke’s grote zussen vonden het geweldig om hun baby zusje te mogen verwelkomen. ”Als ze dan niet met mijn poppen gaat spelen, straks”, aldus grote zus. ”Heel eventjes knuffelen met mijn pop mag natuurlijk wel”.

En over knuffels geven:  daar is dit gezin volgens mij wel goed in. Kijk je mee?

newbornfotografie in bussum van baby meisje dat onder een dekentje ligtbaby ymke tijdens de newbornfotografie shoot in bussum liggend in haar bedjeslapende baby tijdens newbornfotografie bussumzusjes kijken over de wieg van de baby tijdens de newbornfotografie thuis in bussumgrote zus aait hoofdje van baby terwijl ze over het bed heenkijken tijdens newbornfotografie bussumfoto van baby ymke tijdens newbornfotografie thuis in bussumzwart wit foto van zusjes die baby knuffelen tijdens newbornfotografiebaby ymke in de armen van moeder en foto met vader tijdens newbornfotografie thuis in bussumzusjes knuffelen met babyzusje op bed tijdens de newbornfotografie bussummoeder met haar drie dochters op bed tijdens de newbornfotografie thuis in bussumbaby ymke alleen op het bed van haar ouders tijdens newbornfotografie thuis in bussumtrotse vader die zijn baby vasthoudt tijdens de newbornshootLiefdevolle knuffels van ouders waarbij papa de baby vasthoudt tijdens de newbornfotografie thuis in bussumFoto van 2 ingelijste posters op de babykamer tijdens de newbornfotografie thuis in bussumtrotse ouders knuffelen ymke tijdens newbornfotografie thuis in bussumclose up van babyvoetjes tijdens newbornfotogafie thuis in bussum

 

Als jullie binnenkort gezinsuitbreiding verwachten en ook denken aan newbornfotografie door middel van een ongedwongen shoot waarbij plezier, rust en natuurlijk licht van toepassing zijn, ik geef je graag vrijblijvend informatie. Vul mijn contactformulier in, en ik kom dan snel bij jullie terug.

 x Nicole

andere

blogstories

LEES VERDER

Professionele lifestyle fotografie - Laren

error: Content is protected !!