Newborn shoot in Huizen van baby Ména

Op bezoek bij newborn baby Ména – Wat is het toch leuk om bij gezinnen te komen en hun gezin te zien groeien.

Zo ook bij dit lieve en mooie gezin in Huizen. Ik mocht al eerder bij hen in Huizen de babyfoto’s van oudste dochter Dana verzorgen. Inmiddels is hun gezinsgeluk uitgebreid met een tweede lieve dochter, Ména. Een prachtige naam die ook nog niet eerder heb gehoord.

Ik kan me de baby shoot met hun eerste dochtertje nog goed herinneren. Een newborn met het meeste haar wat ik ooit ben tegengekomen tijdens mijn shoots. Dus toen ik weer binnen mocht stappen om hun jongste telg te ontmoeten en opnieuw een mooie babyshoot voor hen te verzorgen, verbaasde het me het eigenlijk ook niet dat hun 2e dochtertje ook al met zo een volle bos gezegend was.

Kijk zelf maar naar lieve Ména!

baby op bed kijkend in de camera

Mena’s babykamer met prachtige items in naturel kleuren en met natuurlijke materialen stralen rust ook. En met de kledingtips uit mijn stijlgids wordt het een mooi, rustig geheel.

Wanneer je een newborn shoot bij mij boekt, krijg je ook een stijlgids toegestuurd die je kan gebruiken ter inspiratie. Zodat jullie mooie en tijdloze foto’s hebben en waar je jarenlang plezier van kan hebben. 
Informeer naar de mogelijkheden.

Bekijk ook deze blogs:

Een slapende baby op een groot bed met een witte deken, gekleed in een winter romper.

Tips voor je newborn shoot outfit