NEWBORNSHOOT IN HUIZEN | MÉNA

NEWBORNSHOOT IN HUIZEN – Wat is het toch leuk om bij gezinnen te komen en hun gezin te zien groeien.

Zo ook bij dit lieve en mooie gezin in Huizen. Ik mocht hen en hun dochter Dana al in 2019 vastleggen. Inmiddels is hun gezinsgeluk uitgebreid met een tweede prachtige dochter, Ména. Een prachtige naam die ook nog niet eerder heb gehoord.

Ik kan me de shoot met hun eerste dochtertje, Dana, nog goed herinneren. Een newborn met het meeste haar wat ik ooit ben tegengekomen tijdens mijn shoots. Dus toen ik weer binnen mocht stappen om hun jongste telg te ontmoeten, verbaasde het me het eigenlijk ook niet dat hun 2e dochtertje ook al met zo een volle bos gezegend was.

Kijk zelf maar naar lieve Ména!

baby op bed kijkend in de camera

Mena’s babykamer met prachtige items in naturel kleuren en met natuurlijke materialen stralen rust ook. En met de kledingtips uit mijn stijlgids wordt het een mooi, rustig geheel.

Wanneer je een newbornshoot bij mij boekt, krijg je ook een stijlgids toegestuurd die je kan gebruiken ter inspiratie. Zodat jullie mooie en tijdloze foto’s hebben en waar je jarenlang plezier van kan hebben. 

Wist je dat als je een shoot bij mij boekt, je een stijlgids / e-boek ontvangt met handige tips ter inspiratie? Met als doel dat jullie jarenlang plezier hebben van tijdloze en mooie foto’s!

Nicole

andere

blogstories

LEES VERDER

Professionele lifestyle fotografie - Laren