Newbornshoot thuis in Hilversum

NEWBORNSHOOT HILVERSUM – Het fijne van lifestyle fotografie? In de gezelligheid van je eigen huis kom ik langs om foto’s van je baby te maken. Geen studiowerk, geen props, maar alles van jezelf. Hoe dierbaar zijn dat soort foto’s later als je baby groot is?

Zo was ik ook thuis voor de newbornshoot van deze kleine man. Hij lag slaapdronken van alle melk erbij, en voor 99% bleef hij in dromenland. Pas op het laatst gingen de oogjes open. Zo beleefde deze kleine, lieve uk de shoot. Dat gaf me de gelegenheid om ook lieve foto’s van hem te maken.

En dat wiegje. Mooi, toch?! Een familiestuk waar al heel wat kindjes, neefjes en nichtjes in hebben gelegen. En waar vast nog veel baby’s in gaan liggen. Kijk je mee naar deze lieverd?

Zoals je ziet is lifestyle fotografie is zo bijzonder. Omdat het echt thuis plaatsvindt, en ik gebruik maak van je eigen spulletjes: het wiegje, dekentje, knuffels. Dat maakt dat later, als je terug kijkt naar deze tijd, alles zo vertrouwd en eigen voelt.

Als je interesse hebt in zo een newbornshoot, dan raad ik je aan bijtijds bij me te informeren. Veel zwangeren boeken hun zwangerschaps- en/of babyshoot ruim op tijd. Zorg dat je niet pas probeert te boeken nadat je baby er is, want kans is groot dat ik dan al vol zit. Informeren kan natuurlijk altijd vrijblijvend. Ik werk ook met een wachtlijst, want soms worden shoots doorgeschoven v.w. bijvoorbeeld de gezondheid van iemand uit het gezin of omdat een buitenshoot niet doorgaat v.w. slecht weer. En dan kan ik je nog wel ertussen schuiven!

Nicole