Newbornshoot van een klein Gooisch meisje

NEWBORNSHOOT VAN EEN KLEIN GOOISCH MEISJE – Ik had de mama en papa van dit klein Gooisch meisje al voor mijn lens gehad, namelijk voor de buikshoot enkele weken daarvoor. Toen zat deze knapperd nog in mama’s buik. Tijdens de zwangerschapsshoot kon ik al zien dat de ouders erg uitkeken naar de komst van hun eerste. En ondanks alle verbouwingsstress waar ze midden in zaten, waren ze er eigenlijk klaar voor om haar komst op de wereld te gaan vieren.

En zo waar, enkele weken na de zwangerschapsshoot kreeg ik van mama een whatsappje dat de kleine er was. Een meisje. En alles was goed gegaan. Dus de geplande datum van de newbornshoot konden we vasthouden.

Natuurlijk ben ik als newbornfotograaf altijd benieuwd hoe de baby eruit ziet. Ook deze keer, toen ik met mijn auto naar hun huis reed. Zou ze lijken op haar mama? Of toch al op papa? Of…?

Ik moet bekennen: dit klein wondertje stal in 2 seconden mijn hart. Ze sliep als een roos toen ik aankwam en dat deed ze voor het grootste gedeelte van de shoot. Daar kan je toch niet meer dan verliefd op zijn als kersverse ouders?

Kijk je mee?

Naturals – tijdloos

Oh, ja, en wellicht leuk om te vertellen….ik ben er fan van om newborns in zachte naturals te kleden. Denk onesies, hemdje en broekje enz. Ik ben niet zo van de hele felle of donkere tinten zoals rood, paars of zwart.
En als we tijdens de shoot gebruik te maken van unikleurige natural dekentjes zonder wilde prints levert dat foto’s op dit tijdloos zijn en blijven. Altijd! De kracht van de eenvoud, zeg maar.

En dat, lieve mensen, zie je in de foto’s terug, of het nu van de newbornshoot van een kleine Gooisch meisje is zoals dit dotje, of van een andere shoot, zoals van deze kleine bink.


Zie ik jullie ook snel voor mijn lens? Als je interesse hebt, heb ik 1 tip: boek op tijd! Ik krijg veel shootaanvragen en plan maar 1 shoot per dag in.

Nicole