NEWBORNSHOOT ZOË

 

meisje-newbornshoot-zoë-nicolelangenfotografie

NEWBORNSHOOT ZOË

Vandaag deel ik foto’s met jullie van de newbornshoot die ik had van kleine Zoë. En wat was ze zoet.

Van te voren maken ouders zich soms een heel klein beetje druk of hun pasgeboren babytje wel in een ”ritme” komt voor het maken van de foto’s. En niet teveel huilt. Ik geef dan altijd mee dat we ons niet druk hoeven te maken, want ik ”go with the flow”. Als baby huilt, geen man overboord. Dan moet er getroost en geknuffeld worden. Of is het tijd voor een voedingsmoment. Dat laten we dan ook gewoon gebeuren.

De ouders van Zoë waren super relaxt. En dat merkte Zoë, want ze was een en al meegaand. Ondanks dat ze toch wat verkouden was en je aan haar ademhaling kon horen dat haar neusje wat verstopt was. In de kamers hadden haar mama en papa de verwarming lekker hoog gezet (een tip die ik overigens altijd meegeef ter voorbereiding op de shoot). Af en toe viel ze weer in een diepe slaap. Vooral in de wieg waar haar papa zelf in gelegen had. Tussendoor nog een wisseling van outfit  voor de fotograaf….en door! Zoë vond het allemaal prima.

En ik ging met een volle ”rol” lieve foto’s naar huis om te bewerken, heerlijk!

newbornshoot-zoë-nicolelangenfotografie-baby-duimpje

newbornshoot-zoë-babyvoetjes-nicolelangenfotografie

zoë-nicolelangenfotografie-geboortekart-baby

newbornshoot-zoë-met ouders-nicolelangenfotografie

newbornshoot-zoë-nicolelangenfotografie-babykruintje-

babyfotografie-newborn-zwart-wit-harmelen

antieke-wieg-newbornshoot-zoë-nicolelangenfotografie

newbornshoot-zoe-lifestylefotografie-nicolelangenfotografie

 

Wil je ook een lieve newbornsessie van je pasgeboren meisje of jongen, net als de ouders van Zoë? Wacht niet te lang met boeken en neem snel contact met me op voor meer details. Omdat ik slechts 1 fotosessie per dag inplan, is mij agenda redelijk snel volgeboekt. Je krijgt een super leuke, ontspannen shoot, met genoeg tijd om je baby te kunnen voeden, troosten of even te laten slapen tussen het fotograferen door.
Nog meer inspiratie? Bekijk dan ook de blog van baby Lennox! 

Tot snel!

X  Nicole

 

andere

blogstories

LEES VERDER

Professionele lifestyle fotografie - Laren

error: Content is protected !!