Oostelijke Eilanden Amsterdam | newbornshoot lief klein jongetje

Wat was het leuk om dit lief klein jongetje, klein wereldburgertje uit de Oostelijke Eilanden Amsterdam, vast te leggen tijdens zijn newbornshoot 🤍 .

Nog even een kleine side note:
ik moet namelijk allereerst bekennen, dat de beschikbare tijd die ik heb voor bloggen nooit veel is. Een hoop tijd gaat zitten in fotoreportages plannen, vastleggen, editen en bewerken. Toch breng ik daar graag verandering in, o.a. omdat klanten vaker aangaven het leuk te vinden om meer mee te kijken bij een shoot. Dus, dat gezegd hebbende: ik ga met hogere regelmaat mooie shoots met jullie delen. Sommige shoots zijn vrij recent, anderen van even geleden maar té leuk om niet te delen. Zo krijg je een goede indruk van de lifestyle fotografie die ik aanbied.

Terug naar dit ventje en zijn newbornshoot in de Oostelijke Eilanden van Amsterdam.

De ouders van deze kleine uk hadden een Buik- en Babyshoot bij mij geboekt, 2 fotoreportages tegen een aantrekkelijke prijs: één fotosessie tijdens de zwangerschap plus één fotosessie nadat de baby geboren is, de newbornshoot of babyshoot.

De zwangerschapsshoot hielden we bij de Magere Brug in het Centrum van Amsterdam op een mooie dag in juni (De foto’s hiervan kan je hier zien). Voor de newbornshoot prikten we 2 data in voor medio augustus, want dan zou de kleine zijn geboren.

Lifestyle fotografie

Tijdens een lifestyle newbornshoot kom ik thuis bij mijn klanten. Dat is meestal binnen gemiddeld 2 tot 3 weken nadat de baby is geboren.  Dat is een hele bijzondere periode om juist dan een lifestyle newborn fotoshoot in te plannen van en met je pasgeboren babytje. Alles is pril en nieuw. En het is heel waardevol om van die eerste paar weken waarin ze nog zo klein zijn, mooie foto’s te hebben.

In juli kreeg ik het geboortekaartje dat de kleine was geboren! Op onze afgesproken reportagedag reed ik naar de Oostelijke Eilanden in Amsterdam om deze lieverd te ontmoeten.

De ster van deze newbornshoot uit de Oostelijke Eilanden Amsterdam.

Stofzuiger: hulp bij de newbornshoot

De kleine man had niet helemaal zijn dag. Hij was met vlagen wat huilerig. De reden: darmkrampjes, waar hij de afgelopen dagen wat last van had gehad. Iets wat overigens vrij vaak voorkomt bij de hele kleintjes.

Papa had ontdekt dat het geluid van de stofzuiger hielp om hem in slaap te sussen. Dus de stofzuiger stond klaar in de slaapkamer en ging gedurende onze newbornshoot met enige regelmaat aan.

Chille baby

Tussen de huilmomentjes door vond de kleine het eigenlijk allemaal prima. Heel lief knuffelen met mama, en met papa. Rondkijken met veel belangstelling. Soms even de oogjes sluiten. Eigenlijk gewoon een hele chille baby, totdat een krampje weer even wat traantjes bracht.

Wat een heerlijke fotoshoot vol liefde!!

Wat ben je een lief ventje!

Nicole