Populaire babynamen van 2018

Popularie Babynamen – In 2018 heb ik heel veel newborns en baby’s gefotografeerd. Wat was dat ontzettend leuk! 35 jongens en 28 meisjes mocht ik ontmoeten. En allemaal met even leuke voornamen die ze hebben gekregen van hun ouders. Welke voornamen kwam ik het meest tegen?

Jongens

Bij de jongens had ik twee keer een ”Stijn” en “James”.  Stijn kwam niet voor in de top 20 lijst van jongensnamen die de Sociale Verzekeringsbank vorig jaar september publiceerde. James wel, die stond op plaats 14 medio 2018. Ook de voornamen Noah, Daan en een Thijs uit de top-20 kwam ik tegen. Hier de totale lijst van jongensnamen:

populaire-babynamen-2018-jongens-nicolelangenfotografie-laren

Meisjes

Ook bij de meisjes kwam ik een paar keer dezelfde voornaam tegen, namelijk 2x een “Olivia” en 2x een  “Milou”.  Ook Olivia stond in de top-20 meisjesnamen, op plek 15. Andere top-20 namen van die lijst die ik ook tegenkwam bij mijn shoots waren Anna, Sophie en Lauren. En dit waren alle andere voornamen van de meisjes die ik fotografeerde in 2018:

populaire-babynamen-2018-meisjes-icolelangenfotografie-laren

En, verrassend deze lijst van populaire babynamen van 2018?  Staat jouw babynaam ertussen?

Nicole

Overweeg je ook een newbornshoot te boeken? Neem dan tijdig contact op. Het beste als je nog zwanger bent.