populairste babynamen 2019

Populairste babynamen van 2019

De populairste babynamen van 2019, die werden deze week gepubliceerd door de Sociale Verzekeringsbank. Emma en Noah waren erg populair in 2019. Ook ik heb mijn eigen databank van 2019 bekeken. Want ik heb in 2019 weer veel baby’s vastgelegd. Benieuwd welke voornamen ik bij mijn shoots tegenkwam?

Welke babynamen kwam ik tegen in 2019?

Ik fotografeerde evenveel jongens als meisjes in 2019, namelijk 34 jongens en 34 meisjes.

Voornamen: jongens

Dit zijn de voornamen van de kleine jongens die ik in 2019 mocht vastleggen. En, Noah komt er ook in voor, één keertje. Ook zie je wat klassiekere voornamen terug, zoals Floris en Hugo.

 

populairste babynamen van 2019 van de jongens

Voornamen: meisjes

populaire meisjesnamen 2019

En bij de meisjes was Tess favoriet, deze voornaam kwam ik 2x tegen dit jaar, net als Philou.  En, hele aparte meisjes voornamen die ik nog nooit eerder had gehoord, zoals Nayeli en Everly-Moon, staan er ook tussen. 

En, staat de naam van jouw kleine spruit ertussen? Mocht je meer inspiratie voor voornamen zoeken, dan zijn er veel sites met leuke inspiratie, zoals bijvoorbeeld deze: Allebabynamen.nl

Nicole

Bekijk hier de populairste babynamen die ik in 2018 fotografeerde.