POPULAIRSTE BABYNAMEN VAN 2019

De populairste babynamen van 2019, die werden deze week gepubliceerd door de Sociale Verzekeringsbank. Emma en Noah waren de populairste namen van 2019. Ook ik heb mijn eigen databank van 2019 bekeken. Want ik heb in 2019 weer veel baby’s vastgelegd.

Ik fotografeerde evenveel jongens als meisjes in 2019, namelijk 34 jongens en 34 meisjes. Benieuwd welke namen ik tegen kwam?

JONGENS 

Dit zijn de voornamen van de kleine jongens die ik in 2019 mocht vastleggen. En, Noah komt er ook in voor, één keertje. Ook zie je wat klassiekere voornamen terug, zoals Floris en Hugo.

 

MEISJES 

En bij de meisjes was Tess favoriet, deze voornaam kwam ik 2x tegen dit jaar, net als Philou.  En, hele aparte meisjes voornamen die ik nog nooit eerder had gehoord, zoals Nayeli en Everly-Moon, staan er ook tussen. 

En, staat de naam van jouw kleine spruit ertussen?

Nicole

Bekijk hier de populairste voornamen van baby’s die ik in 2019 fotografeerde.

0 reacties
geef een reactie...

Jouw email wordt never nooit gepubliceerd of gedeeld. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

  andere

  blogstories

  LEES VERDER
  LONDON - PARISNICOLE LANGEN
  FOTOGRAFIE

  Professionele lifestyle fotografie - Laren