Relaxte Newbornshoot in Almere

NEWBORNSHOOT IN ALMERE – Even een terugblik naar een mooie Sinterklaasshoot. Want voor mij was 5 december een extra leuke dag. Niet alleen was de Sint in het land, maar mocht ik een relaxte babyshoot doen. Van deze lieve dame, met een bijzondere naam: Nayeli.

Slapende newborn met gevouwen handjes op bed van de ouders.

De papa en mama van Nayeli kregen de newbornshoot van de oom van Nayeli cadeau. Een cadaeaubon geven aan kersverse ouders is trouwens altijd een schot in de roos. Ook de ouders van Nayeli waren erg blij met de cadeaubon voor het maken van mooie herinneringen.

Na het plannen van de shootdatum, reisde ik 2 weken later af naar Almere om kennis te maken met de kleine dame.

De ouders van Nayeli mochten me eerst even uitleggen waar die bijzondere naam “Nayeli” vandaan komt, die ze hun dochtertje hadden gegeven. Want die had ik nog nooit eerder gehoord.
De naam hadden ze ergens gezien en het betekent “I love you” in de taal van de Zapotec indianen uit Mexico. Die naam vonden ze zo mooi, dat ze besloten die te kiezen als zou blijken dat ze zwanger waren van een meisje. Aldus..

Wist je, overigens, dat je op de site van de Nederlandse Voornamen Databank (NVD) kunt nagaan hoe vaak jouw voornaam voorkomt? Vul hier op de site je voornnaam in en check binnen een paar seconden hoe vaak jouw naam voorkomt en in welk jaar je naam het populairst is geweest.

Ouders houden buikje vast van gapende newborn op bed.

Terug naar Almere. Terwijl een groot deel van Nederland Sinterklaas vierde, mocht ik mooie herinneringen maken aan de newborntijd van dit fijne dametje.
En kijk nu zelf, hoe relaxt de kleine was. Eigenlijk was iedereen relaxt. Haar ouders. Nayeli. Ik. Wat een fijne Sinterklaasshoot!

Trotse ouders kussen elkaar kijken terwijl de moeder haar newborn vasthoudt.
Newborn wordt bewonderd terwijl ze in de armen van haar moeder ligt.
Kleine voetjes van een newborn die door haar moeder wordt gedragen.
Vader knuffelt tijdens newbornshoot met baby liggend op bed.
Moeder leunt over newbornbaby dat op bed ligt tijdens babyshoot.


Ook graag jouw eigen newbornshoot of babyshoot willen plannen? Het handigst is als je dat al doet als je zwanger bent. Bekijk mijn portfolio, of eerdere blogs met shoots van klanten die je zijn voorgegaan.

Zelf ook een shoot cadeau geven? Meer informatie over een cadeaubon geven vind je hier terug.

Tot snel,

Nicole